ktimalogic

ktimalogic

Δείτε τη διαφορά αντιμετώπισης από το σύστημα....

...στους τίτλους των ρεπορτάζ. Ο Ρωμανός, ένα μηδενικό νεαρής ηλικίας από τα Βόρεια Προάστια, συνελήφθη με πραγματικά όπλα να ληστεύει τράπεζα...και το σύστημα κατάφερε τη Βουλή να νομοθετήσει ειδικά για την αφεντιά του. 

Οι Χρυσαυγίτες , αρτοποιοί κι ηλεκτρολόγοι , αλλά εκλεγμένοι βουλευτές , φυλακίστηκαν για κατοχή αεροβόλων όπλων . Προείχε να πειστούν οι ψηφοφόροι τους να επιστρέψουν στα "νόμιμα"κόμματα της λαμογιάς , τηςπροδοσίας και της καταστροφής της χώρας. 

Κι όμως υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι ο Ρωμανός είναι ενάντια στο σύστημα τη στιγμή που σύσσωμος ο συρφετός των γενίτσαρων του συστήματος τον στηρίζει στον "τίμιο" αγώνα του . Δολοφόνοι , προδότες και πάμπλουτοι Πρωθυπουργοί, Υπουργοί , Βουλευτές και Δημοσιογράφοι έσκυψαν πάνω στο πρόβλημα του Ρωμανού . Αφού δεν τα κατάφερε στις ένοπλες ληστείες...μπορεί να μάθει ληστεύει με νομότυπους τρόπους όπως οι υποστηρικτές του.



Πες μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι...
Με τόσα λαμόγια στο πλευρό του...δεν θέλει και πολύ κλικ-κλικ...



ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ