ktimalogic

ktimalogic

ΣΚΟΠΙΑ: Εξαφανίστηκαν από στρατιωτική αποθήκη 12.000 κομάτια εκρηκτικά ΤΝΤ

Οι Σκοπιανοί δηλώνουν αδυναμία φύλαξης και ότι τον τελευταίο καιρό είναι σύνηθες να ΄΄χάνονται΄΄  μεγάλες ποσότητες εκρηκτικών από στρατιωτικές αποθήκες τους με κατεύθυνση προφανώς προς την Αλβανία!

Οι Αλβανοί ετοιμάζονται να τους πολεμήσουν ακόμη και με τα δικά τους όπλα και οι Σκοπιανοί ζούνε στην καρακοσμάρα τους

Παραθέτουμε δημοσίευμα από κλοπή που συνέβη πρόσφατα στα Σκόπια:


Από μια στρατιωτική αποθήκη στο χωριό Nuaj  κοντά στην αλβανική πόλη Kruja εκλάπησαν 12.000 κομμάτια TNT εκρηκτικη υλη, που το καθένα ζυγίζει 200 ​​γραμμάρια. 

Το TNT που εκλάπη έχει τρέχουσα τιμή πολύ υψηλή (περίπου στα 100 εκατομμύρια)

"Αυτή η ποσότητα των εκρηκτικών υλών είναι που πωλείται στα λατομεία, αλλά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να κατέληξε στα χέρια εγκληματιών για τρομοκρατικούς σκοπούς στην περιοχή της Kruja, αλλά και σε άλλες περιοχές της Αλβανίας, καθώς και εκτός της επικράτειάς τους "ανέφερε η ηλεκτρονική έκδοση  καθημερινής εφημερίδας " Shekulli ".

Σύμφωνα με την εφημερίδα δηλώνοντας αυτό το συμπέρασμα οι συχνές εκρήξεις, όπως σε αυτοκίνητα, σπίτια  επιχειρηματιών, ηλεκτρικούς στύλους και δεξαμενές νερού , έχουν άμεση σχέση με αυτού του είδους οι κλοπές.

Με πληροφορίες από έντυπο των Σκοπίων
Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ