ktimalogic

ktimalogic

ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ;

Το 84% της αξίας του έχασε το Ρωσικό ρούβλι μετά τις οικονομικές επιθέσεις των τοκογλύφων. Στην καρδιά του Χειμώνα ,παρά την υψηλή ζήτηση έριξαν σκόπιμα την τιμή του πετρελαίου αποδεικνύοντας ότι δεν ισχύουν πουθενά οι δήθεν νόμοι της αγοράς περί προσφοράς και ζήτησης. Είναι όλα ελεγχόμενα.
Για 2η φορά σε λιγότερο από 100 χρόνια οι τοκογλύφοι επιτίθονται στη Ρωσία για να ανατρέψουν τον ηγέτη της. Για την ανατροπή του Τσάρου ...οι σιωνιστές είχαν προκαλέσει τεχνητή έλλειψη σιτηρών ώστε οι Ρώσοι να πεθάνουν από την πείνα και να εξεγερθούν.
Ότι έκαναν και στην Ελλάδα κατά την κατοχή , ότι έκαναν και με τις κυρώσεις στο Ιράκ, το Ιράν, τη Συρία κλπ. Σκορπούν τον θάνατο και μετά απονέμουν στους εαυτούς τους Νόμπελ Ειρήνης κι όλα ξεχνιούνται.
Μετά από 1.000.000 νεκρούς στη Μικρά Ασία ο Βενιζέλος πρότεινε τον Κεμάλ για Νομπελ Ειρήνης.



Russia’s key stock indices have slid to their lowest level since 2009, as the currency fell to a new record low of 62 against the US dollar and 77 against the euro.
RT.COM

Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ