ktimalogic

ktimalogic

Μαζί τους οι γενίτσαροι των ΜΜΕ...

Για έναν μόνο Αλέξη , νεκρό από δυστύχημα, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ζητούσαν και πίεζαν για παραίτηση της κυβέρνησης κι εκλογές έχοντας πάρει σαφή εντολή από τους σιωνιστές τοκογλύφους. Μαζί τους οι γενίτσαροι των ΜΜΕ...αυτοί που πήραν τα θαλασσοδάνεια και συνεχίζουν να τ'αρπάζουν χοντρά από τις Τράπεζες που εμείς διασώσαμε. 

Μετά που ανέλαβε το ΔΝΤ και ξεκίνησε η λεηλασία και μέχρι σήμερα μετά τη δολοφονία 6000 πολιτών ...ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκαν ΚΑΜΙΑ απολύτως αφορμή για να ρίξουν την κυβέρνηση. 

300.000 λουκέτα σε επιχειρήσεις, ανεργία στο 30%,χιλιάδες αυτοκτονίες, χιλιάδες στα συσίτια , απαξίωση της ιδιωτικής και κρατικής περιουσίας με απώλεια τρισεκατομμυρίων ευρώ...και όλοι στηρίζουν με νύχια και με δόντια τους προδότες και συνωμότες. Απόλυτη κυβερνητική σταθερότητα εξασφάλισαν στους προδότες οι γενίτσαροι της αντιπολίτευσης για να πάρουν κι αυτοί το χρίσμα από τους τοκογλύφους .


 Για να συνεχιστεί αδιάλειπτα η προδοσία και να ολοκληρώσουν την υφαρπαγή του εναπομείναντος πλούτου.


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ