ktimalogic

ktimalogic

Μετριοπαθείς εξεγερμένοι στη Συρία;

Πως τα φέρνει αυτή η τύχη; Προχθές έριξαν στην ISIS κατά λάθος κιβώτια με πυρομαχικά ... Σήμερα στα χέρια της ISIS βρέθηκαν μπόλικα αντιαρματικά πυροβόλα και πύραυλοι που υποτίθεται βρισκόντουσαν στα χέρια των μετριοπαθών εξεγερμένων. 

Και πότε υπήρξαν άραγε ...μετριοπαθείς εξεγερμένοι στη Συρία; Από την πρώτη μέρα ξένοι μισθοφόροι παριστάνουν τους Σύριους κι από την πρώτη μέρα εκτελούν άμαχους κι αποκεφαλίζουν αιχμαλώτους. Όμως ο κοσμάκης ακόμα ενημερώνεται από τη Χούκλη, τον Πρετεντέρη και τα άλλα παιδιά... οπότε δεν μπορεί να αντιληφθεί το χυδαίο ψέμα των Δυτικών περί ...μετριοπαθών εξεγερμένων που ποτέ δεν υπήρξαν.. 

Τα συγκεκριμένα αντιαρματικά τύπου TOW μεταφέρονται εύκολα και καταστρέφουν πανάκριβα τεθωρακισμένα οχήματα με μία μόνο βολή δίνοντας στους μισθοφόρους του Ισραήλ και της ISIS ένα τεράστιο πλεονέκτημα απέναντι στο Συριακό στρατό .


''ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ''


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:


Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ