ktimalogic

ktimalogic

«Μπλόκο» στο Instagram των πλουσιόπαιδων της Τεχεράνης

Αφού έκαναν τον γύρο του πλανήτη οι φωτογραφίες από τη ζωή μέσα στη χλιδή, τα πλουσιόπαιδα της Τεχεράνης δεν έχουν πια πρόσβαση στο Instagram για να διαφημίσουν τα πλούτη τους, τα ακριβά αυτοκίνητά τους και τις πολυτελείς βίλες τους.
 
Έπειτα από εντολή των ιρανικών αρχών το προφίλ «Rich Kids of Tehran» στον δημοφιλή ιστότοπο καταργήθηκε καθώς, όπως υποστηρίζουν οι αρμόδιοι, έχει «χυδαίο» περιεχόμενο.
Πριν την απόφαση για «μπλόκο» στη σελίδα των νέων που ζουν μακριά από τις αυστηρές παραδόσεις του συντηρητικού Ιράν χάρη στο στάτους των γονιών τους που ανήκουν στην ελίτ της Τεχεράνης, πολλοί ήταν όσοι αποφάσισαν να διαγράψουν τις φωτογραφίες τους από τον λογαριασμό.
 
Άλλωστε, η κριτική που δέχθηκαν από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ήταν σφοδρή, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για «νέους που χρησιμοποιούν με ξεροκεφαλιά τα πλούτη τους, που διασκεδάζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και το ιρανικό σύστημα δε μπορεί να τους αγγίξει», ενώ άλλα αναφέρουν ότι «οι νεόπλουτοι φύτρωσαν σαν τα μανιτάρια», κατά την προεδρία του Μαχμούντ Αχμαντίνετζαντ.
 
defencenet.gr
Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ