ktimalogic

ktimalogic

30% αυξήθηκαν οι πάγοι στην Αρκτική


 ... από την "υπερθέρμανση" που τώρα την αποκαλούν "Κλιματική Αλλαγή" ...λες και σταμάτησε ποτέ να 
αλλάζει το κλίμα από τότε που δημιουργήθηκε ο πλανήτης. Κι όμως ... όπως με τον ΤΟΚΟ δημιουργούν ΠΛΟΥΤΟ γι' αυτούς από το πουθενά... έτσι κι από την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ υπερθέρμανση δημιούργησαν έναν ΥΠΑΡΚΤΟ φόρο που πληρώνουμε όλοι μας στους λογαριασμούς της ΔΕΗ για τον οποίο μάλιστα επιβαρυνόμαστε και με ΦΠΑ!




Όπως βάζουν τόκο στους τόκους έτσι βάζουν και φόρο στους φόρους. Αρχαιότατες επινοήσεις των περιούσιων που ΠΑΝΤΑ αποδίδουν και κανείς δεν αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. 


Παρομοίως αντί η κατοχή ενός αυτοκινήτου να αποτελεί αποδεικτικό εξασφαλισμένων δαπανών κι εξόδων...που εκπίπτουν από το εισόδημα... έχει μετατραπεί σε αποδεικτικό ΕΣΟΔΩΝ (!) που ΑΥΞΑΝΕΙ το συνολικό εισόδημα και άρα τον ανάλογο σχετικό φόρο. Δηλαδή βγάζεις 3000 ευρώ κι έχεις αυτοκίνητο ..δηλαδή σου μένουν 2000 ευρώ αφαιρώντας σέρβις, ασφάλεια και βενζίνες ... και το κράτος αντί να σε φορολογήσει για τα λιγοστά καθαρά κι εναπομείναντα 2000 ευρώ ...σε φορολογεί για φανταστικά, υποθετικά κι αναπόδεικτα εισοδήματα 6000 ευρώ που βαφτίζει αυθαίρετα "αντικειμενικά" για να νομίζεις ότι είναι δίκαια. 



Έτσι καλύπτουν τις τεράστιες τρύπες στα έσοδα του κράτους από την επική φοροδιαφυγή των πολυεθνικών , των offshore και της συμμορίας της λίστας Λαγκάρντ.
Πληρώνοντας φόρο στα ΕΞΟΔΑ αντί στα έσοδα, πληρώνοντας φόρο στον ΦΟΡΟ ...και πληρώνοντας τόκο στους ΤΟΚΟΥΣ (πανωτόκια) ... παίρνουν από τις ίδιες ανυπεράσπιστες τσέπες υπερπολλαπλάσια χρήματα .



Τα λαμόγια με τις Offshore των κοτερούχων της Μυκόνου και της Εκάλης... δηλώνουν άποροι.
Αλλά τώρα με τις αυξήσεις που πήραν οι Δικαστικοί που μπορούσαν να ανατρέψουν παράνομα νομοσχέδια μην περιμένετε ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ.

Αν μπορούν να μας βάλουν και φόρο για το αμάρτημα της Εύας ... θα το κάνουν χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ θεσμό να τους εμποδίσει.

Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ