ktimalogic

ktimalogic

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ κι ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

 ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ οι δήθεν μουσουλμάνοι ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕΣ.


Ποιος άλλος "κακός" έμεινε στην γειτονιά να χτυπήσουν οι δήθεν Μουσουλμάνοι με πρόσχημα την θρησκευτική αντιπαλότητα ; Μα φυσικά ο Χριστιανός Πούτιν. Δεν στοχοποιούντους περιούσιους Ολιγάρχες της Ρωσίας αλλά τον Χριστιανό Πούτιν. Οι Τσετσένοι μισθοφόροι ...φρεσκάρουν τις γνώσεις τους στα κεφάλια των Σύριων ...ώστε αργότερα τα δίκτυα του Ισραήλ να τους ξαμολήσουν στο εσωτερικό της Ρωσίας να σκορπίσουν τον τρόμο όπως έκαναν με τους Σύριους. Με την ίδια τακτική που ανέτρεψαν τον Τσάρο και όλους τους ανεπιθύμητους ... Δηλαδή με ... πίεση από μέσα, πίεση από κάτω , πίεση από πάνω ... Πολλαπλά μέτωπα στα σύνορα της Ρωσίας , 




επικοινωνιακός τρόμος, σφαγές κι αποκεφαλισμοί Ρώσων live στο Internet, αποσύρσεις κεφαλαίων από το Χρηματιστήριο, εμπορικές κυρώσεις, μαϊμού διαδηλώσεις κατά του Πούτιν που θα βάλουν φωτιά στη Μόσχα, οργή των πολιτών, εμπρησμοί σε δάση , πτώση της δημοτικότητας, αμφισβήτηση από τους δελφίνους κλπ . Τυφλοσούρτης το σενάριο της "αυθόρμητης" αλλαγής στάσης των Ρώσων απέναντι στον Πούτιν. . 

θα προσπαθήσουν να "πείσουν τον Πούτιν να ασχοληθεί με τη μελισσοκομία για την καθυστέρηση που προκάλεσε στην επέλαση της Νέας Τάξης. 

Την είδηση , δημοσίευσε το περιούσιον Bloomberg που μιλάει απευθείας με τους μισθοφόρους του Ισραήλ και την αναπαράγει η εφημερίδα Moscow Times .


e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ