ktimalogic

ktimalogic

Η καταστροφή των σχέσεων μεταξύ ανδρών και γυναικών δεν έτυχε...πέτυχε

 Τα δύο φύλα μιλούν πλέον διαφορετική γλώσσα, έχουν διαφορετικά ενδιαφέροντα κι ο στυγνός συμφεροντολογισμός "σπάει" ένα ζευγάρι σε δύο αντιμαχόμενες πλευρές.
Ο βασικός λόγος ενός άντρα να δεσμευτεί και να αναλάβει τη συντήρηση και προστασία της γυναίκας του... ήταν ανέκαθεν... η προοπτική για εύκολη πρόσβαση στο "νόμιμο" σεξ εντός γάμου.
Σήμερα το σύστημα διαχώρισε κάθετα το σεξ από τη σχέση και τον γάμο . Το κέρατο από εξαίρεση κατέστη κανόνας. Οι γυναίκες πείστηκαν να προσφέρουν το σεξ στους άντρες χωρίς να απαιτούν κάποια δέσμευση.
Τα ΜΜΕ έπεισαν τις γυναίκες και τους άντρες να κάνουν πολλές εμπειρίες πριν καταλήξουν στη μονογαμική σχέση που ισοδυναμεί , κατ'εμέ, με το να εθιστεί κάποιος στα ναρκωτικά... λίγο πριν πάρει απόφαση να κόψει το τσιγάρο.
Τα ΜΜΕ ξέχασαν να πουν στις γυναίκες ότι οι άντρες επιλέγουν ... άλλες γυναίκες για γκόμενες και... άλλες για συζύγους κι εκτιμούν τις συζύγους τους μόνο όταν δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε γκόμενες.
Είναι στο χέρι των γυναικών να ανακτήσουν την αξία τους στο υπερσεξουαλικό μυαλό των αντρών που είναι προγραμματισμένοι από τη φύση να αγωνίζονται και να διεκδικούν κι όχι να το βρίσκουν στο "πιάτο".


>>>Παρά το γεγονός ότι οι Έλληνες έχουν εκτιμηθεί ως «φλογεροί εραστές», οι Ελληνίδες προτιμούν να είναι μόνες τους! Το αποδεικνύει έρευνα που έγινε από την Εταιρία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ), του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας και δείχνει ότι οι Ελληνίδες δεν είναι και τόσο ικανοποιημένες από τη σεξουαλική τους ζωή, με τις 7 στις 10 να προτιμούν να είναι μόνες τους παρά με κάποιον σύντροφο.

Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα έδειξε ότι 7 στις 10 Ελληνίδες από τα 24 μέχρι τα 35 τους, έχουν περιστασιακή και όχι μόνιμη σεξουαλική ζωή. Το 60% μάλιστα από το δείγμα της έρευνας, δήλωσε ότι προκειμένου να ικανοποιηθεί σεξουαλικά, επειδή είναι μόνες τους, καταφεύγει σε άλλους τρόπους (αυτοικανοποίηση).

Σε παρόμοια θέση βρίσκεται και το 23% των γυναικών που ερωτήθηκαν και το οποίο έχει να κάνει σεξ από 6 μήνες μέχρι και ένα χρόνο. Ενώ το 18%, μπορεί να έχει φτάσει και τα 2 έτη δίχως να ξαπλώσει στο κρεβάτι με κάποιον σύντροφο.

Ίσως, έτσι, να εξηγείται το γεγονός ότι 1 στις 3 γυναίκες δηλώνει πως δεν έχει μόνιμο ερωτικό σύντροφο και προκειμένου να βρει την ικανοποίηση δηλώνει ότι δεν είναι μονογαμική.<<<

e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
Παρά το γεγονός ότι οι Έλληνες έχουν εκτιμηθεί ως «φλογεροί εραστές», οι Ελληνίδες προτιμούν να είναι μόνες τους! Το αποδεικνύει έρευνα που έγινε από την Εταιρία...
WWW.ZOUGLA.GR
Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ