ktimalogic

ktimalogic

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Κορκονέας, Ρουπακιάς. Δύο σπινθήρες που προκάλεσαν προσχεδιασμένες πολιτικές εξελίξεις και προσψεδιασμένα εκλογικά αποτελέσματα. Και οι δύο φτωχοί οικογενειάρχες και μεροκαματιάρηδες κι όχι διαπλεκόμενοι πλούσιοι που θα την έβγαζαν εύκολα καθαρή . Και οι δύο με ψυχρή αποφασιστικότητα έδωσαν την κατάλληλη στιγμή το κατάλληλο άλλοθι στο σύστημα να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού υπέρ του. Προκαλώντας τα κατάλληλα συναισθήματα στους πολίτες... το σύστημα "αυτοεξουσιοδοτήθηκε" να μας "προστατέψει". Το 2009 μας απάλλαξε από την "ανικανότητα" του Κωστάκη και το 2013 το σύστημα "έσωσε" τη Δημοκρατία μας από τους Χρυσαυγίτες.

Ο θάνατος διαδηλωτή στο Σύνταγμα από τα δακρυγόνα ...πέρασε στα ψιλά και κανείς δεν θυμάται το όνομά του. Το όνομα του νταή Φύσσα όμως που έδερνε αυτόν που τελικά τον σκότωσε το έγραψαν όλες οι εφημερίδες του πλανήτη των τοκογλύφων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ



e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ