ktimalogic

ktimalogic

Αυτός ήταν ο μέγας ηγέτης κι άνθρωπος του Γιέλτσιν που θα έφερνε τη Δημοκρατία στη Ρωσία του «Δικτάτορα» Πούτιν


Ο περιούσιος μαφιόζος Nemtsov που δολοφονήθηκε χθες στη Μόσχα και για τον οποία θρήνησαν Obama, Merkel, Cameron , Hollande, Poroshenko κλπ έτρωγε τις δωρεές των Ρώσων στο κόμμα του ... με διάφορες συνοδούς πολυτελείας σε εξωτικά ξενοδοχεία. Αυτός ήταν ο μέγας ηγέτης κι άνθρωπος του Γιέλτσιν που θα έφερνε τη Δημοκρατία στη Ρωσία του «Δικτάτορα» Πούτιν. 

To συγκεκριμένο σκουπίδι είχε αποσυρθεί από την Πολιτική εδώ και χρόνια και οι επικυρίαρχοι προφανώς δεν δίστασαν να τον θυσιάσουν για να χρησιμεύσει ο θάνατός τους ως καταλύτης εξελίξεων , όπως έγινε και με τον Φύσσα. 

Για να καταλάβει κανείς πως εννοούν τη Δημοκρατία οι υπηρέτριες των Rothschild όπως ο Γιέλτσιν δείτε με ποιον τρόπο προχώρησαν οι «μεταρρυθμίσεις» στη Ρωσία.

https://www.youtube.com/watch?v=ZW4kYvPcXUE
Έτσι βρέθηκαν νεαροί μαφιόζοι σιωνιστές να ελέγχουν τις μεγαλύτερες πηγές φυσικού πλούτου της Ρωσίας για λογαριασμό των Rothschild.

http://abos.ru/?p=62051



e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ