ktimalogic

ktimalogic

Κι άλλη παγκόσμια αποκλειστικότητα των Πορφύρη-Σταφυλά.


 Μία «είδηση» που αφορά τις φλογερές δηλώσεις του Πούτιν εναντίον του Ερντογάν (!) ...
αποκάλυψε το φοβερό δίδυμο που ακόμα δεν κατάφερε να μάθει ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες της LIDL και της ALDI. Το δίδυμο της «παγκόσμιας αποκλειστικότητας» θεωρεί ότι αν υπάρχει οποιαδήποτε σελίδα για τα πανηγύρια ...που γράφει οποιαδήποτε ουρανοκατέβατη παπαριά....αυτοί νομιμοποιούνται να την αναδημοσιεύσουν ως αληθινή είδηση χωρίς να ευθύνονται για την παραπλάνηση των αναγνωστών τους. Η σημερινή "επιτυχία" τους δημοσιεύεται ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ σε ... ΜΙΑ ΜΟΝΟ ιστοσελίδα που ΚΑΝΕΙΣ δεν γνωρίζει (η AWDNEWS.COM) και η οποία βάζει στο στόμα του Πούτιν ... φρασεολογία που ΜΟΝΟΝ πράκτορας της Μοσάντ και της CIA θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει.

Φυσικά δεν επαληθεύεται σε καμία άλλη ιστοσελίδα του πλανήτη η «αποκλειστικότητα» . Πούτιν κι Ερτνογάν συνομίλησαν πριν από 20 μέρες στο τηλέφωνο και από το ρεπορτάζ γνωστών εφημερίδων προκύπτει να έχουν ΑΡΙΣΤΗ σχέση. Ρεπορτάζ που αφορά τον λόγο του Πούτιν από το Reuters ... δεν αναφέρει ΟΥΤΕ μισή φορά το όνομα του Ερντογάν αντιθέτως κατακεραυνώνει του Δυτικούς για την αναστάτωση της Παγκόσμιας Τάξης. 


Το ρεπορτάζ της πορδής των Πορφύρη-Σταφυλά αναφέρεται δήθεν σε άρθρο του Ρωσικού Πρακτορείου Ειδήσεων ITAR-TASS και φυσικά ΟΥΤΕ εκεί υπάρχει η παραμικρή αρνητική αναφορά του Πούτιν για τον Ερντογάν. 

Ολόκληρος ο λόγος του Πούτιν στο Sochi γραμμένος στα Αγγλικά υπάρχει εδώ:
http://eng.kremlin.ru/news/23137
http://valdaiclub.com/valdai_club/73300.html 

ΟΥΤΕ ΜΙΑ αναφορά στον Ερντογάν και ΟΥΤΕ ΚΑΝ στην Τουρκία.
Αν έλεγε το παραμικρό ο Πούτιν εναντίον του Ερντογάν , κάτι που δεν συνέβη ΠΟΤΕ τα τελευταία χρόνια, ...οι εφημερίδες του σιωνιστικού δικτύου εννοείται θα τα είχαν κάνει πρωτοσέλιδο για να δείξουν στον πλανήτη ότι μία ακόμα αντιδυτική συμμαχία κατέρρευσε.

Όμως τα τελευταία χρόνια τα πάνε περίφημα Ρώσοι και Τούρκοι κι αυτό φαίνεται σε ΟΛΑ τα άρθρα των Ρωσικών και Τουρκικών ΜΜΕ αλλά και στων Δυτικών ΜΜΕ.
Όμως οι Πορφυροσταφυλάδες...ξετρυπώνουν εξωγήινες ειδήσεις από το πουθενά για να τραβήξουν τα κλικ των αναγνωστών. Μετά από αυτούς αναλαμβάνει το olympia.gr και μετά χάνεται η μπάλα εντελώς....γιατί από ηλίθιους , άσχετους και «παντογνώστες» ...έχουμε να φάνε και οι κότες.Δεκάδες άρθρα που αφορούν δήθεν απειλές του Πούτιν κατά του Ερντογάν για την Αγιά Σοφιά , για τη Συρία , την Κύπρο κλπ κυκλοφόρησαν από τέτοιους μπουρδολόγους... εδώ και πολύ καιρό που φυσικά δεν επαληθεύονται ποτέ και πουθενά. 

Από ψέμα σε ψέμα και από απάτη σε απάτη...η δημοσιογραφία του @ώλου...αρχίζει να δημιουργεί σοβαρές υποψίες ως προς τους πραγματικούς σκοπούς της. Μείνετε μακριά από τη ρύπανση ...όσο ιδανική κι αν ακούγεται στ' αυτιά ενός Τουρκοφάγου ή ενός υπερ-Χριστιανού. Οι ηγέτες κοιτούν το συμφέρον τους. Πρώτα το προσωπικό , μετά των χορηγών τους και μετά των λαών τους. Η σχέση του Πούτιν με τον Ερντογάν κινείται σ'αυτούς τους άξονες οπότε ΜΗΝ περιμένετε εκπλήξεις εκτός κι αν θιγούν μεγάλα συμφέροντα κάποιας χώρας εκ των δύο. Η Δύση ταυτίζει Ερνογάν και Πούτιν ως προς το στυλ και ως προς τον τρόπο με τον οποίο κερδίζουν την στήριξη των πολιτών τους σε εσωτερικό επίπεδο. Δεν προκύπτει από πουθενά οποιαδήποτε κόντρα που αν υπήρχε η Δύση θα την έκανε σημαία από την πρώτη στιγμή. Οποιοσδήποτε βρει αξιόλογη πηγή όλων αυτών των απειλών...παρακαλείται να τις παραθέσει.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ