ktimalogic

ktimalogic

Anonymous Η ΜΕΓΑΛΗ απάτη

Στις αρχές του Απρίλιου του 2012 είχα γράψει ότι οι Anonymous είναι ΜΕΓΑΛΗ απάτη την ίδια στιγμή που το MEGA είχε αφιερώσει δύο ολόκληρες εκπομπές για να τους αναδείξει και να τους καθιερώσει στη συνείδηση και του τελευταίου Έλληνα ως «αυθεντικό κι αντισυστημικό» κίνημα χάκερ. Και μόνο το ότι το MEGA δημιούργησε θετική εικόνα για τους Anonymous ...μας αρκεί να καταλάβουμε ότι βρίσκονται από την ίδια πλευρά συμφερόντων και σίγουρα είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ από τη δική μας πλευρά. Δεν γίνεται εμείς και το MEGA να έχουμε ΚΟΙΝΑ συμφέροντα από τη στιγμή που ο ασύλληπτος πλουτισμός των στελεχών του...οφείλεται στη δική μας φτωχοποίηση. Μετά είδαμε κι έναν από τους Anonymous να φοράει τη μπλούζα με τη γροθιά της OTPOR ...οπότε η υπόθεση έκλεισε.



Mε την παγκόσμια προβολή των Anonyous τα ΜΜΕ κατάφεραν να τους κάνουν γνωστούς , αποδεκτούς κι αναγνωρίσιμους και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά του πλανήτη. Οι μεγάλες ανθρώπινες μάζες που δεν έχουν ιδέα από τον κόσμο της Πληροφορικής ... πείστηκαν ότι εκεί έξω υπάρχουν οι «καλοί» Anonymous που δουλεύουν εναντίων των κακών... Εκτός από τους άσχετους ...την πάτησαν και αρκετοί ημισχετικοί. Οι Χάκερ που εμπιστεύθηκαν το συγκεκριμένο δίκτυο ... νομίζοντας ότι πρόκειται για κάτι αυθεντικό ... βρέθηκαν πολύ σύντομα με χειροπέδες στα χέρια. Πολύ περισσότεροι επίδοξοι Χάκερ που δεν συμμετείχαν ενεργά σε κάποια δράση ...βρίσκονται ήδη στοχοποιημένοι σε λίστες των γνωστών υπηρεσιών. 

Μία πραγματική αυθεντική κίνηση Ελλήνων Χάκερ με την ονομασία Greek Hacking Scene (GHS) δεν προβλήθηκε ποτέ από τα μεγάλα ΜΜΕ διότι οι δράσεις (εναντίον Σκοπιανών και Τουρκικών ιστοσελίδων) δεν ήταν σύμφωνες με την ατζέντα του Σιωνισμού. Είχαν πατριωτικό χαρακτήρα ...οπότε δεν βόλευαν τη Νέα Τάξη. Αντιθέτως οι δράσεις των Anonymous εναντίον των κυβερνήσεων της Αιγύπτου, της Συρίας, της Τυνησίας και της Λιβύης ήταν διατεταγμένη προσφορά υπηρεσίας στη Νέα Τάξη. Τα δήθεν χτυπήματα των Anonymous ...διαφημίστηκαν σε όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη αντίθετα με την αποσιώπηση των αυθεντικών δρλασεων της GHS ποτέ δεν ανακοινώθηκαν σε μεγάλα ΜΜΕ επειδή απλά ήταν πατριωτικού χαρακτήρα. 

Μέλη της Greek Hacking Scene συνελήφθησαν λίγο μετά που εμπιστεύθηκαν την κοινότητα των Anonymous



Η GHS σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστή ιστοσελίδα τεχνολογίας ... ταυτίζουν πλέον τους Anonymous με τις Αρχές καθώς τα δήθεν «χτυπήματά» τους ... είναι καθαρά προσχήματα για την προώθηση πιο αυστηρών νόμων παρακολούθησης κλπ. Δηλαδή με το πρόσχημα της ασφάλειας στο διαδίκτυο ... το σύστημα περιορίζει ακόμα περισσότερο τις ελευθερίες και τη δυνατότητα δράσης για την ανατροπή του. 



Κλασική μέθοδος της Νέας Τάξης ...η δημιουργία αφορμής για να επιτεθεί στην ανθρωπότητα. Είτε είναι Δίδυμοι Πύργοι, είτε Pearl Harbour , είτε η δολοφονία ενός Πρίγκηπα, είτε η αφαίρεση μίας σημαίας από μία βραχονησίδα ... το κόλπο πιάνει πάντα σε επικοινωνιακό επίπεδο.

''ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ''
Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ