ktimalogic

ktimalogic

ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ άνθρωποι για ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ ιστορικά λόγους δοξάζονται ως άγιοι


O ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ εορτασμός της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ...επιβλήθηκε ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ,στους πολίτες από τους ΙΔΙΟΥΣ του πρωταγωνιστές της εξέγερσης με το που κατέλαβαν την εξουσία. Αν δεν υπήρχε αυτή η επιβολή σε όλες τις βαθμίδες της Παιδείας με καθιέρωση σχολικής αργίας...το Πολυτεχνείο θα είχε ξεχαστεί και δεν θα είχε μεταμορφωθεί σε τελετή θρησκευτικού-συμβολικού χαρακτήρα , όπου ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ άνθρωποι για ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ ιστορικά λόγους δοξάζονται ως άγιοι με στεφάνια και τιμές.

 Ένα είδος ειδωλολατρίας που εξυπηρετεί το πολιτικό αντί το θρησκευτικό σύστημα εξουσίας.

Άτυχοι αθώοι περαστικοί , που δολοφονήθηκαν σκόπιμα από ελεύθερους σκοπευτές, εκτός Πολυτεχνείου, βαφτίστηκαν ήρωες του Πολυτεχνείου. Οι πραγματικοί ανώνυμοι ήρωες με πραγματικά αντισυστημικό έργο...ξεχάστηκαν. Έμειναν στην επιφάνεια κυρίως οι ΖΩΝΤΑΝΟΙ πράκτορες κι ελαφροχέρηδες ως δήθεν εκπρόσωποι του «ηρωϊκού» Πολυτεχνείου. Αυτοί που αποδείχτηκαν τα χειρότερα λαμόγια στην σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδας.Αυτοί που αφού λεηλάτησαν και διέλυσαν τη χώρα...εξαφανίστηκαν από το προσκήνιο για να απολαύσουν τα λάφυρα προστατευόμενοι από τις ύαινες των ΜΜΕ.
Εννοείται ότι αυτούς που ΕΚΤΟΣ Πολυτεχνείου κινούσαν τα νήματα ώστε να φύγει ο Παπαδόπουλος και να αναλάβει ο Ιωαννίδης...δεν θα τους μάθουμε ποτέ. Δεν μας επιτρέπεται να ξέρουμε ότι τα έκτροπα του Πολυτεχνείου...συνδέονται ΑΜΕΣΑ με την εισβολή στην Κύπρο που σχεδίασαν κι εκτέλεσαν άνθρωποι του περιούσιου Κίσινγκερ.
Με ΝΟΜΟ λοιπόν μας επέβαλλαν να τιμούμε τα λαμόγια ως ήρωες την ίδια στιγμή που αυτοί ξάφριζαν τα ταμεία του κράτους στέλνοντας τους Έλληνες στην κόλαση των τοκογλύφων. 
Γιατί αυτοί οι «δημοκράτες» ολιγαρχικοί ...δεν διαφέρουν σε τίποτα απ'οποιονδήποτε τύραννο που καθιερώνει προς τιμή του γιορτές και παρελάσεις. Ποτέ δεν θα παραδεχθούν ότι η εξέγερση του Πολυτεχνείου , όπως και ο θάνατος του Αλέξη Γρηγορόπουλου ήταν απλά αφορμές για προσχεδιασμένα έκτροπα από ξένα κέντρα που οδήγησαν ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ περιπτώσεις σε εγκλήματα κατά της Δημοκρατίας και του Λαού . Τι πιο έξυπνο από το να βαφτίζεις προδότες και πράκτορες... «ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ» και να τους επιτρέπεις να σε διοικούν; 

Οι «επαναστάτες» του Πολυτεχνείου που κατέστρεψαν την Ελλάδα οικονομικά και ηθικά επέβαλλαν με δικό τους ΝΟΜΟ να τιμάται η μνήμη τους ώστε να μην διανοηθεί κανείς να ψάξει τις ΜΚΟ της Δαμανάκη και τις ενδεχόμενες μίζες σε όλα τα Δημόσια έργα που υπέγραψε ο Λαλιώτης. Δεν είναι τυχαίο που ΟΥΔΕΠΟΤΕ απασχόλησε τη δικαιοσύνη η διανομή τρισεκατομμυρίων δρχ για την Εγνατία Οδό, το Ρίο-Αντίρριο , το Ελ.Βενιζέλος, την Αττική οδό, την Εθνική οδό, το Μετρό Αθήνας και Θεσσαλονίκης κλπ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ όλα όσα ακούμπησε ο ΑΦΑΝΤΟΣ Λαλιώτης. 

Αν το 2000 το ΠΑΣΟΚ μοίραζε μίζες ακόμα και στον Καρατζαφέρη που δεν ήταν καν στην κυβέρνηση...φανταστείτε τι έφαγαν αυτοί που αποφάσιζαν κι ενέκριναν τις αγορές του αιώνα.

Με τον ίδιο τρόπο οι Βενιζελικοί πράκτορες και οι απόγονοί τους στις μετέπειτα κυβερνήσεις επέβαλαν στους Έλληνες να ζουν σε δρόμους , πλατείες και μπροστά σε μνημεία στη μνήμη του Ελευθερίου Βενιζέλου αντί να τον μνημονεύουν ως προδότη και πράκτορα των ξένων τοκογλύφων. Έτσι εξασφαλίζουν την ασυλία νομικά και ηθικά όλα τα λαμόγια που συνεχίζουν το έργο των προγόνων τους.

Οι σύγχρονοι «ήρωες» κρύβονται πίσω από τους αθώους που σκότωσαν ξένες κι ελληνικές υπηρεσίες. Γιατί όπου χρειάζονται ανατροπές και για να κρατήσουν τα αίματα αναμμένα ... προκύπτουν πάντα νεκροί από Ελεύθερους Σκοπευτές. Στην Ουκρανία, στη Λιβύη, στην Αίγυπτο, στη Λατινική Αμερική και παντού... Ελεύθεροι σκοπευτές καθαρίζουν αθώους και τα ΜΜΕ ενοχοποιούν την κυβέρνηση προς ανατροπή. 

Έτσι προέκυψε «αυθόρμητα» η ανάγκη να αναλάβει τη διοίκηση της χώρας ο Ιωαννίδης (βλέπε περιούσιος Αλαζράκης) κι ακολούθως να γίνει εισβολή στην Κύπρο.
Και μετά τα έκτροπα του Δεκέμβρη του 2008 προέκυψε «αυθόρμητα» η ανάγκη να αναλάβει ο Γιώργος Παπανδρέου (βλέπε περιούσιος Στρος Καν). 

Τώρα που ετοιμάζουν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ... βλέπουμε πάλι έκτροπα, τα ΜΑΤ πιο σκληρά κι αυταρχικά και βλέποντας τα αίματα που προκαλεί η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ... είναι «φυσιολογικό» να αναγκαστεί ο κόσμος να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. 

Τα έκτροπα που είχαν σκοπό να αποδυναμώσουν την εικόνα της ΝΔ ...ήρθαν την επόμενη μέρα δημοσκόπησης που έδειχνε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πάλι δεύτερος. 

Μην απορήσετε εάν φουντώσει η σκανδαλολογία και βγουν στην επιφάνεια μίζες ξαφνικά που θα αφορούν γαλάζια τρωκτικά. Μέχρι και το ΒΗΜΑ ...(αφού έφυγε ο γιος Ψυχάρης) άρχισε την κριτική στον Σαμαρά. Το σύμπαν άρχισε πάλι «αυθόρμητα» να συνωμοτεί υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. 

Το παρακάτω άρθρο σχετικά με τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ λόγους για την ανατροπή του Νίξον μέσω της ανάδειξης του σκανδάλου του Watergate κρατήστε το για το αρχείο σας.
_________________Δεν «έριξε» το Watergate τον Νίξον, αλλά η στάση του για την ΚύπροΤης Μαρίας ΖαχαράκηΟ Νίξον έφυγε εξαιτίας της Κύπρου, λέει ο Χαλίλ Σιβγκίν, που ήταν το δεξί χέρι του πρώην προέδρου της Τουρκίας, Οζάλ, επειδή αντιτάχθηκε στην «ειρηνευτική επιχείρηση στην Κύπρο».

Ο πρώην Υπουργός Υγείας, Χαλίλ Σιβγκίν, ήταν σύμβουλος του Οζάλ, και πήγαινε συχνά στις ΗΠΑ και παρακολουθούσε στενά τις εξελίξεις. 

Σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό δίκτυο aHaber, είπε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Νίξον είχε χάσει τη θέση του επειδή είχε αντιταχθεί στο να γίνει απόβαση από τους Τούρκους στην Κύπρο και τόνισε ότι «Το σκάνδαλο Watergate προέκυψε εξαιτίας αυτής της σκληρής στάσης του Νίξον. 

Εμείς, για να μπορέσουμε να επέμβουμε στην Κύπρο, χρειαζόταν η έγκριση των ΗΠΑ. Αλλά θεωρείτο βέβαιο ότι ο Νίξον δε θα δεχθεί κάτι τέτοιο. Το ίδιο και ο αντιπρόεδρος. Τότε ΥΠΕΞ ήταν ο Κίσινγκερ. Ο Νίξον έχασε τη θέση του, αλλά ο Κίσινγκερ παρέμεινε. Και εκείνος μας έδωσε τη δυνατότητα για την επέμβαση. Δηλαδή οι δυνάμεις, που έριξαν από τη θέση τους το Νίξον, διατήρησαν στη θέση του τον εβραϊκής καταγωγής Κίσινγκερ για να επέμβουμε στην Κύπρο».
Ο Σιβγκίν είπε ότι η δύναμη αυτή ήταν το εβραϊκό λόμπυ και συνέχισε ότι «Η Κύπρος για τους Εβραίους είναι πολύ σημαντική. Εάν η Κύπρος βρίσκεται στα χέρια της Ελλάδας, τότε οι ορθόδοξοι δεν θα έχουν καλές σχέσεις με το Ισραήλ. Οι πολιτικές Ελλάδας και Ισραήλ είναι αντίθετες μεταξύ τους. 

Εμείς ως Τούρκοι δεν έχουμε κάποια εχθρότητα με τους Εβραίους. Η επιχείρηση αυτή θα παρεμπόδιζε το να περάσει η Κύπρος στα χέρια της Ελλάδας. Σε περίπτωση που περάσει στα χέρια της Ελλάδας μπορεί να δημιουργηθεί κίνδυνος για το Ισραήλ. Αυτούς τους υπολογισμούς έκαναν. Αν μη τι άλλο η Κύπρος χωρίζεται στα δύο. Εμείς φιλονικούμε με την Ελλάδα, αλλά σ’ αυτήν την περίπτωση δεν είναι απειλή για το Ισραήλ».


''ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ''
Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ