ktimalogic

ktimalogic

Το σύστημα είναι απίστευτα έμπειρο και ικανό

Το σύστημα είναι απίστευτα έμπειρο και ικανό στο να καθοδηγεί με μοναδική μαεστρία τις μάζες να πανηγυρίζουν αυθόρμητα κι από άγνοια για την προγραμματισμένη οικονομική τους καταστροφή.
To 2008 ολόκληρος ο πλανήτης έκλαιγε με την εκλογή του Ομπάμα. Ο Παγκόσμιος Τύπος πανηγύριζε . Επιτέλους ένας Μαύρος Πρόεδρος.Ένα τεράστιο βήμα για την ανθρωπότητα!
Και πίστεψαν οι Αμερικανοί ότι επρόκειτο για μία ξεκάθαρη νίκη του Λαού και του Καλού απέναντι στο Κακό και το Διεφθαρμένο.
Εκατομμύρια κόσμος κινητοποιήθηκε για να «ανατρέψει» το κατεστημένο και να εκλέξει τον «αντισυστημικό» Ομπάμα.
Το σύστημα κατάφερε τον κόσμο να πιστέψει ότι η εκλογή του Ομπάμα ήταν λαϊκό επίτευγμα κι όχι προγραμματισμένο και προμελετημένο έγκλημα των τοκογλύφων.
Κι όταν ξύπνησαν ήταν ήδη αργά.
Αυτή ήταν η ...γνώμη των Αμερικανών γιατί δεν είχαν επίγνωση του πόσες εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια έβαλαν οι τοκογλύφοι στο κόμμα του Ομπάμα ώστε να χτιστεί αυτή η μαζική ψευδαίσθηση στη συνείδηση του κόσμου.
Ο Ομπάμα φόρτωσε στις πλάτες των Αμερικανών πολιτών τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια που εξαφάνισαν οι τοκογλύφοι χορηγοί του «σώζοντας» δήθεν το Τραπεζικό Σύστημα χωρίς να διαμαρτυρηθεί κανείς! Χωρίς να καεί η Νέα Υόρκη!
Όπου χρειάστηκε η Νέα Τάξη στρατό για να σκοτώσει αμάχους ή αντιρρησίες ... ο «γλυκούλης» Ομπάμα ήταν εκεί. Και κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε γιατί όλοι ξέρουν ότι ο Ομπάμα τιμήθηκε με βραβείο Νόμπελ για την Ειρήνη λίγες μέρες μετά που εκλέχτηκε Πρόεδρος!
Το πιο απάνθρωπο στρατόπεδο συγκέντρωσης και βασανιστηρίων του πλανήτη στο Γκουαντάναμο λειτουργεί ασταμάτητα υπό την προστασία του «καλούλη» Ομπάμα.
Εξόπλισε κι εκπαίδευσε τους αποκεφαλιστές της Συρίας όπως εξόπλισε κι εκπαίδευσε τους δολοφόνους της Ουκρανίας ... για να ξεπληρώσει το βραβείο Νόμπελ που του έδωσαν οι επικυρίαρχοι.
Ο Ομπάμα προκάλεσε μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή ακόμα κι από τους προκατόχους του.


Παρέλαβε 36.000.000 Αμερικανούς στα όρια της φτώχειας , ανθρώπους που πήγαιναν στο κρεβάτι με άδειο στομάχι και σήμερα οι Αμερικανοί με αδυναμία να τραφούν σωστά ξεπερνούν τα 50.000.000.
Όσοι γνωρίζετε Αγγλικά μπορείτε να δείτε εδώ το Inside Job για να καταλάβετε πως στήθηκε αυτό το μεγάλο κόλπο.
http://www.dailymotion.com/…/x1zx56p_inside-job-full-movie-…
Με χορηγό της προεκλογικής εκστρατείας του την Goldman Sachs ... θα ήταν αναμενόμενη αυτή η επίθεση στην Αμερικανική Οικονομία.
Δεν έγινε ποτέ καμία πραγματική επανάσταση με χορηγούς τους τοκογλύφους.
Αλλά πόσοι γνώριζαν ποιοι κινούν τα νήματα στις εκλογές και πως έβαλαν στη ζωή των Αμερικανών τον παντελώς άγνωστο κι ασήμαντο Ομπάμα;

Τυχόν ομοιότητες με την παρούσα κατάσταση στην Ελλάδα ... να ληφθούν σοβαρά υπόψη. Μην ξεχνάτε ότι προς το παρόν έχουμε ακούσει πολλά αλλά στην πράξη δεν είδαμε τίποτα ουσιαστικό. Το πως βρέθηκαν οι «επαναστάτες» στην εξουσία χωρίς να δεχτούν τα πυρά των τοκογλύφων , χωρίς να βρεθούν στη φυλακή με ασήμαντη αφορμή ... θα το μάθουμε ... όταν πια δεν θα μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα.

e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ