ktimalogic

ktimalogic

«Γιατί πρέπει να πληρώσουμε γι' αυτόν;»

«Γιατί πρέπει να πληρώσουμε γι' αυτόν;» γράφει το εξώφυλλο Ιταλικού Περιοδικού PANORAMA. Και συμπληρώνει ... «600 ευρώ σε κάθε Ιταλό ακόμα και στα νεογέννητα...οφείλει ήδη η Ελλάδα». Οι Ευρωπαίοι που έβγαιναν στις πλατείες με σύνθημα «Είμαστε όλοι Έλληνες» ... σύντομα ίσως μας μισήσουν ... καθώς οποιαδήποτε ελάφρυνση των Ελλήνων θα προκαλέσει επιβάρυνση των Ευρωπαίων πολιτών αφού οι τοκογλύφοι ΕΚΤ και ΔΝΤ ... θα αποχωρήσουν χωρίς να χάσουν ούτε μισό ευρώ και χωρίς ποτέ να τεθεί θέμα κουρέματος ή καθυστέρησης πληρωμής των χρημάτων που υποτίθεται οφείλουμε σ' αυτούς.


Αυτό που δεν εξηγεί ο Βαρουφάκης στους Έλληνες είναι τι ακριβώς ζητάει από τους Ευρωπαίους ΠΟΛΙΤΕΣ και φορολογούμενους να υποστούν και δεν μας ενημερώνει αν πρόκειται να ζητήσει οποιαδήποτε «θυσία» από το ΔΝΤ και την ΕΚΤ.
Το αιματηρό κούρεμα που έγινε στα Ομόλογα Ελλήνων, Ασφαλιστικών ταμείων κλπ δεν θεωρήθηκε παράνομο και ψηφίστηκαν νόμοι που έδιναν ΑΣΥΛΙΑ στους Διοικητές Ασφαλιστικών Ταμείων και στον Διοικητή της Τράπεζας της «Ελλάδας».
Μας ξεκαθαρίζουν όμως οι υπηρέτριες των Rothschild ...ότι το κούρεμα ομολόγων της ΕΚΤ ...είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ!
Ενώ ο Βαρουφάκης άφηνε να εννοηθεί ότι αν δεν έχουμε λεφτά δεν θα πληρώσουμε την ΕΚΤ...ο Τσίπρας λίγο μετά ησύχασε τους βρικόλακες εξασφαλίζοντάς τους ότι η πληρωμή ΔΝΤ και ΕΚΤ θα γίνει κανονικά. Δεν συμπεριέλαβε σ'αυτή τη δήλωση τα χρήματα προς τις Ευρωπαϊκές κρατικές οικονομίες.


Οι τοκογλύφοι για ακόμα μία φορά θα φροντίσουν να φουντώσουν οι προκαταλήψεις και τα μίση μεταξύ των λαών της Ευρώπης παραμένοντας πάντα ΕΚΤΟΣ κάδρου. Οι λαοί θα αλληλοκατηγορούνται ενώ οι τοκογλύφοι θα συνεχίζουν να αφαιρούν ανενόχλητοι το αίμα και τον ιδρώτα των Ευρωπαίων μέσω ενός συστήματος συστημικής τοκογλυφίας με το οποίο δεν τολμάει να αναμετρηθεί κανείς.

e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΗΓΕΣ:







Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ