ktimalogic

ktimalogic

Οι FEMEN του Soros ... έχουν «επιχειρήματα»


Οι FEMEN του Soros ... έχουν «επιχειρήματα» ...εναντίον ΟΛΩΝ των μεγάλων θρησκειών ... πλην της θρησκείας της εκλεκτής φυλής... απ' όπου πέφτει και το ρευστό. Όχι στον Χριστιανισμό, όχι στο Ισλάμ ... Για τον Σιωνισμό...ούτε κουβέντα.

Αν ποτέ λάμβανε χώρα μία παρόμοια δράση από Έλληνες έξω από καμιά συναγωγή .... ο Σαμαράς θα έπρεπε να πάει γονατιστός μέχρι το Τελ Αβίβ για να εξιλεωθεί και να μην απαιτήσουν τη διαγραφή του από την πολιτική ζωή του τόπου. Καρυπίδης, Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, Χρυσή Αυγή... όλοι τους ένιωσαν την οργή του Κτήνους και την θρασύτατη ευθεία παρέμβαση των επικυρίαρχων στη φήμη, τη ζωή και την καριέρα τους.


Για την ισοπέδωση της Γάζας και τη δολοφονία 1000 ανθρώπων...καμία επιθετική κριτική ...μόνο μηνύματα ειρήνης. Ενώ τον Πούτιν ,τον Ερντογάν και τον Άσαντ ....τους έχουν στο στόχαστρο χαρακτηρίζοντάς τους δολοφόνους κλπ. 




Η πρώτη τους εμφάνιση στο Ισραήλ...αφορούσε τι άλλο ; Την ατζέντα gay. Δεν έμαθαν τίποτα για το στρατόπεδο συγκέντρωσης που λέγεται ΓΑΖΑ.


''ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ''





ΠΗΓΕΣ:  

Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ