ktimalogic

ktimalogic

Η ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ οικογένειας, ΟΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ!


Με αφορμή ένα δημοσίευμα για ένα γλυπτό που κόστισε 100.000 λίρες Αγγλίας που αναδεικνύει ΤΗ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ οικογένειας ...
είναι καλό να γνωρίζουμε ότι το συντριπτικό ποσοστό των νέων που καταφεύγουν στο έγκλημα προέρχονται από μονογονεϊκές οικογένειες Η Νέα Τάξη θέλει να προσδιορίσει την έννοια των λέξεων.




Θέλουν να παρέμβουν στην ίδια την αντίληψη του αυτονόητου. Δεν θέλουν με τίποτα να θεωρείται αυτονόητη μία οικογένεια ετερόφυλων , πετυχημένη ως θεσμός εδώ και χιλιάδες χρόνια αλλά πρέπει να θεωρείται αυτονόητη η τοκογλυφία, η κατάσχεση σπιτιών και το πέταμα στο δρόμο οικογενειών με μωρά. 


Θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητη η ιδιωτικοποίηση των φυσικών πόρων και του βρόχινου νερού αλλά και το ότι οι αποφάσεις θα πρέπει να παίρνονται από μια χούφτα εγκληματίες που παριστάνουν τους πολιτικούς. Εννοείται ότι πρωταγωνιστές στην επίθεση που δέχεται ο θεσμός της οικογένειας είναι σιωνιστές και υπάλληλοι του Soros. 



Όχημα τους η ομάδα των ομοφυλοφίλων που κλασικά εκπροσωπούνται από αυτόκλητους προστάτες που το σύστημα διόρισε , διαφήμισε και επέβαλε οι οποίοι δήθεν υπερασπίζονται τα δικαιώματά των gay. H καταστροφή της έννοιας του γάμου και της οικογένειας ...είναι στις προτεραιότητες των σχεδιασμών των ανώμαλων επικυρίαρχων.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΗΓΕΣ:












''ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ''
Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ