ktimalogic

ktimalogic

80.000.000 δολάρια του Soros για έναν «ιερό αγώνα»

Θυμάστε την αγιογραφία του «φτωχού» Προέδρου της Ουρουγουάης ...που νομιμοποίησε ΠΡΩΤΟΣ στον κόσμο την παρασκευή κι εμπορία ναρκωτικών
λαμβάνοντας μερίδιο από τα 80.000.000 δολάρια του Soros για τον «ιερό» του «αγώνα»;;; 

Πολύς κόσμος πίστεψε ότι στην Ουρουγουάη...δεν υπάρχουν αντίπαλα συμφέροντα..κι ότι ο άγιος Πρόεδρός γυρνά χωρίς προστασία και χαρίζει τα λεφτά του στους φτωχούς. 

Χωρίς δεύτερη σκέψη...ξέρουμε ότι ΟΠΟΙΟΝ επαινούν τα ΜΜΕ... σημαίνει ότι είναι καλό γρανάζι του συστήματος των τοκογλύφων. Χρήσιμος άνθρωπος για το σύστημα.
Διαφορετικά , αν έφερνε και την παραμικρή αντίρρηση θα τον ξέσκιζαν στις κυρώσεις και θα τον φίμωναν.
Πόσες φορές ακούσατε από την Ελληνική Τηλεόραση διαγγέλματα και λόγους του Σύριου ηγέτη Άσαντ ; ΚΑΜΙΑ. 

Πόσες φορές ακούσατε τον Obama να αναφέρεται στο «καθεστώς» Άσαντ ; ...ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
Πόσες χιλιάδες ώρες έχουν αφιερώσει τα κανάλια για να μεταδώσουν τη γνώμη των εκατομμυριούχων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ; ΧΙΛΙΑΔΕΣ! .
Πόσα δευτερόλεπτα θα διέθεταν σε οποιονδήποτε ειλικρινή αντιμνημονιακό ; ΚΑΝΕΝΑ.
Έτσι πάει ...και έτσι θα πηγαίνει και εξαιρέσεις ...ΔΕΝ θα γίνονται.
Όσο για τις παπαριές του ότι ο υποδειγματικός ταπεινός Πρόεδρος της Ουρουγουάης γυρνάει μ' έναν Σκαραβαίο VW... μπορείτε να δείτε την θωρακισμένη MERCEDES σε άλλη φωτογραφία που φυσικά δεν θα τη δείξουν στο ευρύ κοινό... τα Lifestyle περιοδικά του σιωνισμού όπως το lifo και το vice. O κοσμάκης πρέπει να ζει σε φανταστικό κόσμο... όπου οι Μαφιόζοι - Πρόεδροι μπορούν να είναι φτωχοί, ανιδιοτελείς και φυσικά κολλητοί του Soros και του Rockefeller. 

Δεν θα μάθουμε ποτέ με ΠΟΣΑ εκατομμύρια λαδώθηκαν οι γερουσιαστές της Ουρουγουάης για να δουν τα ναρκωτικά με τα μάτια του Soros. 


Αν για την εκλογή Προέδρου στην πολιτισμένη Ελλάδα ...παίζει χρηματισμός των βουλευτών... φανταστείτε τι γίνεται σε μία χώρα που οι μισοί πολιτικοί είναι μέλη της μαφίας του πεζοδρομίου κι όχι των σαλονιών γνωρίζοντας μάλιστα ότι η υπόθεση ναρκωτικών έχει να κάνει με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ λεφτά.
O «αριστερός» Πρόεδρος της Ουρουγουάης...είχε την αμέριστη στήριξη των "επαναστατών" Soros και Rockefeller ! 
Και στα ψιλά γράμματα μαθαίνουμε ότι ήταν και «επαγγελαματίας εξεγερμένος» που έκανε και φυλακή προσπαθώντας να ανατρέψει την κυβέρνηση που ΔΕΝ βόλευε τους "δημοκράτες" Soros και Rockefeller.


Άνθρωπος του Soros (μία περιούσια φυσικά) ... ανέλαβε την καμπάνια στην Ουρουγουάη , το λάδωμα των πολιτικών και των δημοσιογράφων που οδήγησαν στην «αυθόρμητη» νομιμοποίηση της παρασκευής ναρκωτικών από τους «εκπροσώπους» του λαού στη Γερουσία.
Άλλωστε δεν είναι δυνατόν η μεγαλύτερη χώρα παραγωγός Μαριχουάνας που είναι το Αφγανιστάν να βρίσκεται στα χέρια του ΝΑΤΟ ... και να απαγορεύεται η χρήση ναρκωτικών στον κόσμο. Δεν στέκει.

Γι' αυτό όλα τα τσιράκια του Σιωνισμού προωθούν την αποποινικοποίηση σε όλα τα επίπεδα σε όλα τα κράτη. Και σε νομικό αλλά και σε πολιτιστικό επίπεδο φυσικά.

Για να γίνουμε πελάτες των ναρκωτικών της Νέας Τάξης ...πρέπει να αποποινικοποιήσουμε τα ναρκωτικά στο μυαλό μας πρώτα.
Γι' αυτό όλα γύρω μας αλλάζουν ... και οι αναφορές σε μπάφους κλπ... έχουν πλημμυρίσει την καθημερινότητά μας...ώστε να εξοικειωθούμε γρήγορα στο νέο προϊόν.
Μέχρι και τον καρκίνο θα «καταπολεμάει» .. αφού ένας καπνιστής μπορεί εύκολα να περάσει στην Ηρωίνη κι από εκεί στον άλλο κόσμο ... πριν κλείσει τα 40 του χρόνια και άρα πριν φτάσει σε ηλικίες που είναι πιο πιθανές για εμφάνιση καρκίνου.Με αυτόν τον τρόπο θα μειωθούν δραστικά οι θάνατοι από καρκίνο αλλά και από γηρατειά.
Άλλωστε πόσους χρήστες ηρωίνης ξέρουμε που να ξεκίνησαν τα σκληρά ναρκωτικά και τις ενδοφλέβιες ...πριν δοκιμάσουν για πλάκα...χασισάκια και χαπάκια;


Οι διοικητές των ασφαλιστικών ταμείων θα τρίβουν τα χέρια τους και οι τοκογλύφοι θα μπορούν να τσεπώνουν αυτούσια τα έσοδα του κράτους που θα έχει μειωμένες δάπανες υγείας και συνταξιοδότησης.

''ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ''ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ; ΟΡΙΣΤΕ:

ΔΕ ΦΘΑΝΟΥΝ; ΟΡΙΣΤΕ ΚΙ ΆΛΛΑ:

Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ