ktimalogic

ktimalogic

Hρθε η ώρα να ζητήσουν ζεστό χρήμα


Πρώτα σκοτώνουν 100.000 Σύριους κι εκτοπίζουν καμιά 2.000.000 ανθρώπους και μετά
φτιάχνουν ένα κλαψιάρικο video και ζητούν χρήματα ΑΠΟ ΣΕΝΑ ... με τα οποία εξοπλίζουν την ISIS να συνεχίσει τη γενοκτονία. 


Ομοίως με τον EBOLA ...αφού φρόντισαν να πανικοβάλλουν και τον τελευταίο κάτοικο του πλανήτη ήρθε η ώρα να ζητήσουν ζεστό χρήμα. 

Οι Σιωνιστές τοκογλύφοι μαζεύουν τρισεκατομμύρια στην άκρη...αλλά σε πιέζουν να σώσεις ΕΣΥ τα παιδάκια της Αφρικής που κατέστρεψαν οι τοκογλύφοι, να σώσεις ΕΣΥ τους Σύριους που αυτοί δολοφόνησαν και ξεσπίτωσαν , να σώσεις ΕΣΥ τους αρρώστους από τον EBOLA ... αλλά ΟΧΙ οι εκατομμυριούχοι δημοσιογράφοι, ΟΧΙ οι εκατομμυριούχοι καλλιτέχνες , ΟΧΙ οι εκατομμυριούχοι καναλάρχες,


 ΟΧΙ οι εκατομμυριούχοι Πολιτικοί και φυσικά ΟΧΙ οι δισεκατομμυριούχοι της λίστας των πλουσιοτέρων λαμόγιων του FORBES .


Όταν πίσω από αυτούς που μαζεύουν λεφτά....βρίσκονται εταιρίες κι «ευαγή» ιδρύματα όπως η Goldman Sachs ... που δεν θα έδιναν ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ τους ... μπορείτε να καταλάβετε σε ΠΟΙΕΣ τσέπες θα καταλήξουν τα χρήματα που μαζεύουν οι ίδιοι απατεώνες και διψασμένοι για χρήμα δήθεν για φιλανθρωπίες.



''ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ''

Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ