ktimalogic

ktimalogic

Η Δύση των τοκογλύφων κλασικά καταστρέφει όσες χώρες ή ηγέτες δεν υποτάσσονται

Η Δύση των τοκογλύφων κλασικά καταστρέφει όσες χώρες ή ηγέτες δεν υποτάσσονται ολοκληρωτικά στους επικυρίαρχους. 
Οι υπηρέτριες των τοκογλύφων δεν λογαριάζουν το κόστος καθώς δεν πρόκειται να υπάρξει καμία συνέπεια. Διαβάστε μερικές φράσεις του Λαβρόφ που λέει αυτά που ποτέ δεν θα έλεγαν οι γενίτσαροι της ελληνόφωνης Βουλής.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολιτικοί στη Δύση που υποστηρίζουν ότι πρέπει να τεθούν σε ισχύ κυρώσεις που θα κατέστρεφαν τη (ρωσική) οικονομία και θα προκαλούσαν λαϊκές διαμαρτυρίες» διευκρίνισε, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Τα σχόλια αυτά ακολουθούν τις χθεσινές δηλώσεις του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν ότι η Μόσχα πρέπει να βρίσκεται σε επιφυλακή έναντι του ενδεχομένου να ξεσπάσει μία «έγχρωμη επανάσταση» στη Ρωσία, αναφερόμενος στις διαδηλώσεις που έχουν οδηγήσει στην ανατροπή ηγετών σε άλλες πρώην σοβιετικές δημοκρατίες.

"ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"
«Η Δύση έχει ξεκάθαρα δείξει ότι δεν επιδιώκει να αναγκάσει τη Ρωσία να αλλάξει την πολιτική της αλλά ότι θέλει να εξασφαλίσει μία αλλαγή καθεστώτος» δήλωσε ο...
WWW.PROTOTHEMA.GR
Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ