ktimalogic

ktimalogic

Είναι εις ΒΑΡΟΣ των ΔΙΚΩΝ μας συμφερόντων

Τους «συμμάχους» των Ελλήνων ...τους επέλεγαν οι φυτεμένοι από τους συμμάχους πολιτικοί μας. Ομοίως τους υπευθύνους Οργανισμών που υπογράφουν δάνεια στο ΔΙΚΟ ΜΑΣ όνομα τους φυτεύουν οι δανειστές μας για να εξασφαλίσουν ότι ΟΛΟΙ οι όροι που υπογράφονται θα είναι εις ΒΑΡΟΣ των ΔΙΚΩΝ μας συμφερόντων. 

Γι' αυτό δεν μπορεί και δεν θέλει κανείς να αμφισβητήσει το παραμικρό στις δανειακές συμβάσεις ακόμα και των εικονικών δανείων που ποτέ δεν λάβαμε πρακτικά. Αυτούς τους βρικόλακες ...υπηρέτησαν έναντι χρημάτων ακόμα και οι δήθεν πατριώτες αριστεροί κατά την κατοχή. 

Πάντα στα πρότυπα των εγχρώμων επαναστάσεων ή των Αραβικών ανοίξεων ... που εξυπηρετούν σταθερά μόνον τα σιωνιστικά τοκογλυφικά συμφέροντα.
ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ (14/5/2000) μερικές σχετικές λεπτομέρειες: 

>>>Τις λίρες έστελναν ως βοήθεια οι σύμμαχοι Αγγλοι προς τις ανταρτικές ομάδες του ΕΛΑΣ, του ΕΔΕΣ, του Ψαρρού και άλλες οι οποίες δρούσαν στην κατεχόμενη Ελλάδα. Η οικονομική βοήθεια έφθανε αεροπορικώς πάνω από τη χώρα μας και έπεφτε με αλεξίπτωτα μέσα σε ανοξείδωτα βαρελάκια. 
Οι ρίψεις γίνονταν τη νύχτα, με αποτέλεσμα πολλά «βαρελάκια» να χαθούν ή να πέσουν σε λάθος χέρια. Σημαντική σε όλη αυτή τη διακίνηση χρυσού ήταν και η συμβολή του ΕΛΑΝ, του ναυτικού των ανταρτών. 
Εκτός από το ενδεχόμενο της αιφνιδιαστικής επίθεσης του εχθρού εναντίον μιας ανταρτικής ομάδας κατά την παραλαβή του χρυσού ή του λάθους, που μπορούσε να αποτελέσει αίτια απώλειας του θησαυρού, υπήρχε πάντα και το προσωπικό κίνητρο οικειοποίησής του.<<<

''ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ''
ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝΣ Οι κυνηγοί των χαμένων θησαυρών Ο γερμανός διοικητής Βορείου Ελλάδος την περίοδο της Κατοχής συνταγματάρχης Μέρτεν επέστρεψε ...
Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ