ktimalogic

ktimalogic

ΚΑΘΑΡΟ χτύπημα παραγγελία!

H επιλογή των στόχων έχει απόλυτη σχέση με τα συμφέροντα ΞΕΝΩΝ κέντρων και ΞΕΝΩΝ υπηρεσιών.
Κανένα ιδεολογικό υπόβαθρο οι "αριστεροί τρομοκράτες" ...απλά επαγγελματίες δολοφόνοι για λογαριασμό των ξένων. Και βέβαια ένα ΚΑΘΑΡΟ χτύπημα παραγγελία από τη Μοσάντ ... θα χρειάζεται πολυσέλιδη προκύρηξη γεμάτη μπούρδες που θα δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα.

Ο Επαναστατικός Αγώνας ..καθάριζε για λογαριασμό αυτών που μας πούλησαν το C4I. Με την παραλαβή του ανύπαρκτου εξοπλισμού, του αέρα κοπανιστού... τελείωσε κι ο Επαναστατικός Αγώνας που ΔΕΝ στόχευσε ποτέ στα πραγματικά λαμόγια αλλά σε όσους καθυστερούσαν να κλείσουν τη δουλειά για την οποία πίεζε κι ο Πρέσβης. 

Ο Μαρινάκης χάλασε τη σούπα του Soros στον Πειραιά με τη στήριξη της Χ.Α την ίδια στιγμή που η ΝΔ νομοθετούσε νύχτα για να εξασφαλίσει την επανεκλογή του Μπουτάρη. Κι όπως είχε πει κι ο Ψυχάρης ...ΟΛΟΙ ξέρουμε την εκδικητική μανία των επικυρίαρχων. 

!
Αυτοί που είναι ικανοί να σκοτώσουν 1.000.000 αμάχους για να πετύχουν την ανατροπή ενός ηγέτη... δεν θα φοβηθούν να σκοτώσουν μερικούς ασυμμόρφωτους ή να κάψουν μερικές χιλιάδες στρέμματα.
Δεν είναι τυχαίο που οι ANTIFA της MOSSAD υπερασπίζονται επικοινωνιακά τους επαγγελαμτίες δολοφόνους ...και η δικαιοσύνη, όποτε χρειάζεται, τους δίνει άδειες ώστε να κάνουν μία νέα αρχή στη ζωή τους.



"ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"
Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ