ktimalogic

ktimalogic

Οι ΗΠΑ κοροϊδεύουν ότι πολεμάνε το Ισλαμικό Κράτος – Διάβασε γιατί!

Οι ΗΠΑ και οι Άραβες σύμμαχοί τους κοροϊδεύουν κανονικά τη δυτική κοινή γνώμη όταν λένε ότι
πολεμάνε το Ισλαμικό Κράτος. Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησής μας, εδώ: Πολιορκία Κομπάνι: Οι ΗΠΑ δεν βομβαρδίζουν το Ισλαμικό Κράτος, έρχεται και η επίσημη ανακοίνωση από την Κεντρική Διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, ότι την Παρασκευή οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διεξήγαγαν έξι αεροπορικά πλήγματα στο έδαφος της Συρίας εναντίον των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.
Προσέξτε καλά τι μας λένε. Ενώ το Ισλαμικό Κράτος σφυροκοπάει ανελέητα την κουρδική πόλη Κομπάνι, στα σύνορα Τουρκίας και Συρίας, τις τελευταίες ώρες κάνει συνεχώς επιθέσεις για να την καταλάβει, οι Κούρδοι αριστεροί αντάρτες αντιστέκονται με νύχια και με δόντια απέναντι στην αριθμητική υπεροχή και υπεροπλία των πολιορκητών τους, οι ΗΠΑ -η υπερδύναμη που «προστατεύει» τον δυτικό κόσμο τάχα από τη βαρβαρότητα- εξαπέλυσε μαζί με τους συμμάχους της, δηλαδή τη Σαουδική Αραβία (τη μήτρα του τζιχαντισμού) και τα ΗΑΕ μόλις έξι αεροπορικά χτυπήματα στο Ισλαμικό Κράτος στη Συρία.
Και μην φανταστείτε ότι αυτά τα ολίγα έστω χτυπήματα είχαν στόχο τους τζιχαντιστές που πολιορκούν την Κομπάνι! Όχι, φυσικά… Ήταν χτυπήματα εδώ και εκεί, σε δουλειά να βρισκόμαστε, να βομβαρδίζουν για να λένε ότι βομβαρδίζουν και να παραμυθιάζουν την κοινή γνώμη της Δύσης ότι δήθεν πολεμάνε το Ισλαμικό Κράτος.

Διαβάστε τι χτύπησαν, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωσή τους:

Ένα πλήγμα κατέστρεψε φυλάκιο των σουνιτών εξτρεμιστών μαχητών στο νότιο τμήμα της επαρχίας Χασάκα (βορειοανατολικά) κι ένα ακόμη δύο άρματα μάχης νοτιοανατολικά της Ντέιρ αλ Ζορ (ανατολικά).
Δυο πλήγματα βόρεια της Ράκα (βόρεια) έπληξαν δύο διυλιστήρια, που αποτελούν μια σημαντική πηγή χρηματοδότησης για τους τζιχαντιστές, αλλά και ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης του Ισλαμικού Κράτους.
Σε μια επιδρομή βορειοανατολικά του Χαλεπιού επλήγη ένα κτίριο που είχαν καταλάβει οι μαχητές του.
Μια επιδρομή με στόχο ένα πυροβόλο, δυτικά της πόλης Ράκα, δεν είχε επιτυχία (σήκωσαν ολόκληρο αεροπλάνο για να πετύχουν ένα πυροβόλο και αστόχησαν κιόλας!).
Η Πολεμική Αεροπορία της Σαουδικής Αραβίας και των ΗΠΑ «επίσης συμμετείχαν σε πλήγματα στη Συρία», διευκρίνισε η CentCom.
Είδατε εσείς πουθενά να χτύπησαν το Ισλαμικό Κράτος που πολιορκεί την Κομπάνι; Όχι, όπως ούτε και εμείς. Το επίκεντρο του πολέμου στη Συρία είναι στην Κομπάνι και οι Αμερικανοί σφυρίζουν αδιάκοπα. Βομβαρδίζουν… λαγούς στην έρημο, όλος ο πλανήτης έχει αρχίσει και τους παίρνει χαμπάρι…

tribune.gr
Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ