ktimalogic

ktimalogic

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΠΟΝΣΟΡΑΡΙΣΜΑ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ: Ημέρες του Μακεδονικού Πολιτισμού στη Βιέννη

ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΣΤΗΝ ΑΜΦΊΠΟΛΗ ΕΝΩ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ  ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ!

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο και θα καταλάβετε γιατι ο κόσμος συνεχίζει να τους υπολογίζει!
Μετφέρουμε το άρθρο από την "ναυαρχίδα" του τύπου στα Σκόπια την ηλεκτρ.εφημερίδα με τον προκλητικο τίτλο:  novamakedonija.com.mk/...

..............................................

Ημέρες του Μακεδονικού Πολιτισμού στη Βιέννη

Με την ευκαιρία των 20 χρόνων διπλωματικών σχέσεων με την  Αυστρία, από σήμερα μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου στη Βιέννη, θα παρουσιάσει Μακεδονικό πολιτισμό, με μια επίσκεψη του Drama Theatre Σκοπίων, σε  Όπερα και Μπαλέτο στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Αυτές τις μέρες θα είναι ανοιχτό το βράδυ το  διάσημο θέατρο στη Βιέννη, όπου το Drama Theatre θα εκτελέσει το έργο  "2012 - Τελευταίοι Μακεδόνες» σε σενάριο και σκηνοθεσία από την Milenkovski.

Η σύγχρονη καλλιτεχνική σκηνή την 20ή Σεπτεμβρίου θα παρουσιασει την έκθεση «Made in Macedonia - Brikolage" που οργανώθηκε από το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Η έκθεση θα εμφανίζεται στην Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Μακεδονίας στη Βιέννη. Θα παρουσιάσει έργα του Ατανάς Atanasoski, Ζανέτα Βαγγέλη, Iva Dimeska Anthony Maznevski Diana Τόμιτς Radevska Ισμέτ Ramićević, Βάνα Urosevic, OPA (ORB Srevcheska Dennis Saraginovski).

Την επόμενη μέρα, 21 Σεπτέμβριου, το περίφημο Odeon Theatre Μακεδονικό σύγχρονου χορού, στο αυστριακό κοινό θα εκπροσωπηθεί από το μπαλέτο "14 ώρες" της Μακεδονικης Όπερας και Μπαλέτου. Διευθυντής είναι η Natasha Poplavska, η μουσική είναι από τον Cyril Dzajkovski και  χορογραφία και σχεδιασμός από Igor Kirov. Το μπαλέτο, στο οποίο οι 12 σκηνές έχουν εκπονηθεί από τις σχέσεις θηλυκό-αρσενικό , την εκτέλεση των ηγετών του όχλου: Αλεξάνδρα Mijalkova Νατάσα Josifovska Sasha Εφτίμοβα Μπιλιάνα Basmadzhieva Vasil Chichijashvili Boban Kovacevski Igor Velanoski. 

Οι εκδηλώσεις οργανώνονται από το Υπουργείο Πολιτισμού, το οποίο μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους και ανακοίνωσε περιηγήσεις στην Τσεχική Δημοκρατία και την Ιαπωνία, για τη  σήμανση δύο δεκαετίων που έχουν  συνάψει διπλωματικές σχέσεις.

- Και το 2014 μία από τις προτεραιότητες του Υπουργείου Πολιτισμού  Μακεδονικού πολιτισμού  είναι οι συνεχής και ορατή παρουσία στα κέντρα του κόσμου από όλες τις παγκόσμιες εξελίξεις στον τομέα του πολιτισμού, τα γνωστά γεγονότα και φεστιβάλ. Μακεδονικό πολιτισμό θα παρουσιαστούν σε μια σειρά από χώρες, οι οποίες σηματοδοτούν την επιτυχή διμερή συνεργασία, δήλωσε το Υπουργείο Πολιτισμού.

Την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014, 19:05 
πολιτισμος

Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ