ktimalogic

ktimalogic

Κι αυτό θα φορτωθεί στον Αμερικανικό Λαό

Ο Όλιβερ Στόουν είδε αποτυπώματα της CIA στη μαϊμού επανάσταση στην Ουκρανία! Μπορεί , όπως όλοι, να κατηγορεί όσο θέλει τους Αμερικανούς χωρίς συνέπειες. Αρκεί να μην πιάνει στο στόμα του τους περιούσιους, όπως είναι κι ο ίδιος άλλωστε, γιατί γνωρίζει ότι μπορούν να τον αφήσουν χωρίς δουλειά σε χρόνο μηδέν. 

Άλλο ένα πραξικόπημα των Σιωνιστών ... θα φορτωθεί στον Αμερικανικό Λαό με ενέργειες των σιωνιστών του Χόλιγουντ. Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ και φυσικά είναι πολύ βολικό νακατηγορήσει τις ΗΠΑ κι όχι τους σιωνιστές όπως η Victoria Nuland κλπ.

Εμείς βρήκαμε τις έντυπες Οδηγίες Χρήσης της «επανάστασης», βρήκαμε τους Ισραηλινούς συντελεστές, τους Ισραηλινούς εκπαιδευτές, τους μισθοφόρους ελεύθερους σκοπευτές που πλήρωναν οι περιούσιοι για να εκτελούν και διαδηλωτές και αστυνομικούς .. κι ο περιούσιος Όλιβερ Στόουν θέλει να πείσει τον κόσμο ότι πίσω από όλα είναι η CIA. 


Η προπαγάνδα του σιωνιστικού Hollywood πιάνει δουλειά για να διαστρεβλώσει και πάλι την αλήθεια.


e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ


The armed coup in Kiev is painfully similar to CIA operations to oust unwanted foreign leaders in Iran, Chile and Venezuela, said US filmmaker Oliver Stone after interviewing Ukraine’s ousted president for a documentary.
RT.COM

Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ