ktimalogic

ktimalogic

Πρόκειται για λαϊκό αίτημα


Για να μπορέσει η κυβέρνηση να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα ... θα πρέπει να «υποχρεωθεί» από τις περιστάσεις. Να φανεί ότι πρόκειται για λαϊκό αίτημα. Οπότε για να μην ξεβρακωθούν και καταλάβουμε ότι πρόκειται για ειδική μεταχείριση που φαίνεται να απολαμβάνει παραδοσιακά η οικογένεια Νάσιουτζικ ... «αυθόρμητοι επαναστάτες» κατέστρεψαν δημόσια και ιδιωτική περιουσία , ώστε να δημιουργηθεί «αυθόρμητα» το συναίσθημα στους πολίτες για άμεση εξεύρεση λύσης. Κλασική μέθοδος δημιουργίας κλίματος...
Έκαψαν την Αθήνα για να δημιουργηθεί δυσαρέσκεια κατά του Καραμανλή, έκαψαν το Κίεβο για να δημιουργηθεί δυσαρέσκεια κατά του Γιανουκόβιτς και σήμερα έκαψαν πάλι το κέντρο ...(ποτέ όμως το Κολωνάκι) για να απελευθερωθεί ο μέγας «διανοούμενος» κι «αγωνιστής» και «ηθικός» ένοπλος ληστής ...Ρωμανός. Το κόστος της «επανάστασης» του Ρωμανού ...πάλι εμείς θα το επιβαρυνθούμε...γιατί η αστυνομία δεν του επέτρεψε να ληστέψει μία τράπεζα...σαν άνθρωπος κι αυτός. 




Σπουδαία εφεύρεση το να καμουφλάρουν την ανώμαλη εγκληματική τους φύση πίσω από πολιτικάντικες βαρετές και κλισέ επαναστατικές φράσεις. 



Στα χνάρια του δολοφόνου Θεοφίλου και στα χνάρια του Λένιν που ζητούσε το αίμα και τον χρυσό κυρίως των Ρώσων χριστιανών ...στο όνομα της «επανάστασης». 



Αυτοί που σκότωσαν ή θα σκότωναν για μερικές χιλιάδες ευρώ... μας παραδίδουν μαθήματα ιδεολογίας και ηθικής. Και η Κρατική Τηλεόραση αφιερώνει 20 λεπτά ρεπορτάζ για να πάρει τις κατάλληλες διαστάσεις το θέμα. Και μαζί και οι γονείς τους από τα «επαναστατικά» Βόρεια Προάστια ...τρέχουν να συμπληρώσουν τη «αριστερή» δακρύβρεχτη παράσταση. 


Οι κανακάρηδες που με το ένα χέρι πίνουν Cocomilk και με το άλλο κρατούν πιστόλι ... βγαίνουν παγανιά για λίγη αδρεναλίνη...με την ΑΠΟΛΥΤΗ σιγουριά ότι οι υψηλές γνωριμίες της πλούσιας μαμάς ...θα «καθαρίσουν» όπως πάντα.


Το γελοίο επιχείρημα των επίδοξων ληστών Τράπεζας ... είναι ότι ΔΕΝ είναι αμαρτία να κλέβεις μια Τράπεζα. Το είπε και η διανοούμενη Αλ Σαλεχ... για να δικαιολογήσει τη δολοφονία ενός οικογενειάρχη από τον «διανοούμενο»Συριζαίο Θεοφίλου.
Κι εγώ ρωτάω τους «επαναστάτες» : «Πότε βρε ηλίθιε/ηλίθια ...έχασε λεφτά μια τράπεζα από ληστεία...αφού όσα λεφτά κι αν λείψουν ...τα εγγυάται το Ελληνικό Δημόσιο; Δεν πρόσεξες ρε ηλίθιε/ηλίθια ότι οι πολίτες ανακεφαλαίωσαν με το αίμα τους τις τράπεζες που καταλήστεψαν κάτι τύποι ηθικοί σαν τον Λαυρεντιάδη;» 


Όμως αυτοί οι ΜΗ φορολογούμενοι «κύριοι» κι αληταράδες όπως ο Ρωμανός... που ζούσαν πάντα στη χλιδή ... σιγά να μην σκεφτούν εμάς που θα πληρώσουμε το μάρμαρο όπως πάντα. 


Δείτε την περιγραφή της αλητείας από τα ΜΜΕ ... Ούτε ένας αρνητικός χαρακτηρισμός, ούτε μία επιθετική φράση εναντίον των «επαναστατών» ... Σαν να περιγράφουν μία ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ καθημερινή εξέλιξη... Άλλωστε εμείς θα πληρώσουμε τα σπασμένα αλλά και τα ελλείμματα των Τραπεζών που συντηρούν με τα δικά μας λεφτά τους προδότες δημοσιογράφους. Τις ζημιές εμείς....τα κέρδη αυτοί.



''ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ''
Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ