ktimalogic

ktimalogic

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ;


Ο Ιερώνυμος που έχει φίλο τον Λαυρεντιάδη που εμπλέκεται σε απόπειρα δολοφονίας και που μας φόρτωσε 1 ΔΙΣ χρέος με την κρατικοποίηση της PROTON, ο Ιερώνυμος που θεωρεί το Μακεδονικό υπόθεση του Υπουργείου Εξωτερικών, που είπε ότι η συγκεκριμενοποίηση των εθνικών θεμάτων ...είναι αίρεση (!) ...προτείνει στο ποίμνιο τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. 





Άνθρωπος της Νέας Τάξης ... δεν μπορεί να μην στηρίξει την επιλογή των ξένων τοκογλύφων. Τρέμουν στο γεγονός ότι μπορεί να πάμε σε εκλογές χωρίς το σύστημα να έχει "μαγειρέψει" την "αυθόρμητη ανατροπή" και το "τυχαίο" αποτέλεσμα. Κι επειδή θέλουν να παραμείνει ο Σαμαράς μέχρι το τέλος της τετραετίας ...άρχισαν να επιτίθενται επικοινωνιακά στον ΣΥΡΙΖΑ. 





Οι Αλχημιστές κανονίζουν μέσω των ΜΜΕ τους "καταλληλότερους". Εμείς αποφασίζουμε βάσει της προπαγάνδας χωρίς να έχουμε την παραμικρή ιδέα για τα παρασκήνια.






 Αυτοί που ελέγχουν τα ΜΜΕ ...ελέγχουν και τις επιλογές μας. Με τον ίδιο τρόπο που μας επιβάλλουν να επιλέγουμε συγκεκριμένα προϊόντα στα Super Market ...μας επιβάλλουν και να επιλέγουμε αυτούς που θα μας καταστρέψουν.




e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ