ktimalogic

ktimalogic

Φυσικά με ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά


Συνεχίζουν να ψωνίζουν από τους δολοφόνους του Ισραήλ με τα δικά μας λεφτά. Μη επανδρωμένα αεροσκάφη κι ελικόπτερα παρακολούθησης θα προμηθευτούν οι ανεπιθύμητοι κυβερνητικοί .

Αν θέλουν θα μπορούν ακόμα και να σκοτώνουν εξ αποστάσεως χωρίς να γίνονται αντιληπτοί οι δολοφόνοι. Οχι φυσικά για την προστασία των πολιτών αλλά για την προστασία των ρουφιάνων της κυβέρνησης. Τώρα που θα ρουφήξουν κι άλλο αίμα και ο κόσμος θ'αρχίσει να γίνεται επιθετικός κι εκδικητικός οι δυνατότητες πρόληψης και καταστολής ενδεχόμενης αντίδρασης πρέπει να ενισχυθούν φυσικά με ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά.


Οι "μαφιόζοι" ενισχύουν την ασφάλειά τους πάντα με δικά μας εξοδα. 1.500.000 δικά μας ματωμένα ευρώ έδωσαν ΠΑΛΙ στο Ισραήλ για ΔΥΟ μόλις θωρακισμένα αυτοκίνητα. 

Ψηφίστηκαν νόμοι αναγνώρισης πτυχίων από ιδιωτικά πανεπιστήμια κι αντί οι "επαναστάτες" να ρίξουν την κυβέρνηση... πήγαν να φιλήσουν τους πισινούς των τοκογλύφων στο City του Λονδίνου.

 Έβγαλαν στη σέντρα τον ψιλικατζή καθηγητή πανεπιστημίου που ζητούσε λεφτά για να δώσει βαθμούς ώστε να μην αντιδράσει κανείς τώρα που τα ιδιωτικά ιδρύματα θα παρέχουν πανεπιστημιακούς τίτλους στους πλουσίους έναντι αμοιβής. Αυτούς που τ'άρπαζαν χοντρά ...εκατομμυρια δηλαδη...από ερευνητικά προγράμματα διαθέτουν νομική ασυλία.

"ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ¨
Με drones, δηλαδή τηλεκατευθυνόμενα αεροπλάνα που θα φέρουν θερμικές κάμερες, στις αποσκευές του, πιθανότατα θα γυρίσει από το επίσημο ταξίδι του στο Ισραήλ ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας.
IEFIMERIDA.GR
Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ