ktimalogic

ktimalogic

Ποιος θα βρει κουράγιο ν'ασχοληθεί με τέτοιες λεπτομέρειες;


Ρώσος νομοθέτης ψάχνει τρόπο να απαγορεύσει τις κούκλες-τέρατα και όσες γενικά παραπέμπουν σε ταινίες τρόμου κλπ. Διαπίστωσαν ότι μπορεί να δημιουργούν και τάσεις αυτοκτονίας στα μικρά παιδιά.

 Όλα αυτά που εμείς σιγοψυθιρίζουμε μεταξύ μας για να μην στοχοποιήσουν οι ύαινες του συστήματος ...στη Ρωσία συζητούνται ανοιχτά και μετατρέπονται σε νόμους. 





Στην Ελλάδα είχαμε καταφέρει να περάσουμε νόμο που απαγόρευε τη διαφήμιση παιχνιδιών από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Όμως τα κανάλια άρχισαν να προγραμματίζουν τις ταινίες κινουμένων σχεδίων μετά τις 9 το βράδυ γνωρίζοντας ότι οι γονείς θα αναγκαστούν να αφήσουν τα παιδιά να τις δουν και ταυτόχρονα να γίνουν αποδέκτες της διαφήμισης παιχνιδιών στο πρώτο διάλειμμα .




Τώρα όμως που ο κόσμος έχει πρόβλημα επιβίωσης και τα παιδιά πηγαίνουν στο σχολείο νηστικά ...ποιος θα βρει κουράγιο ν'ασχοληθεί με τέτοιες λεπτομέρειες;





''ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ''
Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ