ktimalogic

ktimalogic

Γραπτό του 560 μΧ αναφέρει ότι ο Ιησούς παντρεύτηκε τη Μαρία Μαγδαληνή κι έκαναν και παιδιά.


 Βέβαια η εποχή κατά την οποία συντάχθηκε το κείμενο άνετα θα μπορούσε να είναι έργο κάποιου εχθρού του Χριστιανισμού που θα ήθελε να αποδομήσει τους πυλώνες της συγκεκριμένης θρησκείας. Το κείμενο αυτό που βρέθηκε στην Βρετανική Βιβλιοθήκη ...εντελώς «συμπτωματικά» δόθηκε για μετάφραση από την Αραμαϊκή σ' έναν Ισραηλινό σκηνοθέτη.συγγραφέα κλπ με δεκάδες αναγνωρίσεις από το γνωστό δίκτυο των ΜΜΕ και όχι φυσικά σε κάποιον Ιστορικό αναγνωρισμένο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στη μελέτη και μετάφραση τέτοιων κειμένων.


Εννοείται ότι η «είδηση» κάνει σήμερα τον γύρο του κόσμου για να συμπληρώσει ,δήθεν με ντοκουμέντα, την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιούργησε η μαζική προώθηση του Κώδικα Da Vinci σε βιβλία, ταινίες και ντοκιμαντέρ.


Ο άλλος Ιστορικός που ανέλαβε την υπόθεση ,ο Barry Wilson, είναι ήδη «αναγνωρισμένος» στην αντιχριστιανική κοινότητα έχοντας εκδώσει ένα βιβλίο που αναφέρεται στον θνητό εβραίο Ιησού που έγινε Χριστιανός και υιός του Θεού.


Για τον «αγώνα» του κατά του Χριστιανισμού βραβεύθηκε από 2-3 ιδρύματα των περιούσιων.
Βλέπετε δηλαδή πως όταν το σύστημα θέλει να αξιοποιήσει οποιοδήποτε πραγματικό ή πλαστό ιστορικό στοιχείο...το διοχετεύει σε ΠΟΛΥ συγκεκριμένα χέρια, ώστε να βγουν τα κατάλληλα συμπεράσματα . 

Μετά αναλαμβάνει το δίκτυο των «έγκυρων» ΜΜΕ να το κάνουν πρώτη είδηση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σ' αυτή την τακτική μπορούμε να συμπληρώσουμε και την πρόσφατη δήλωση του Ιησουίτη Πάπα που διόρισαν οι επικυρίαρχοι για να εισάγει νέες έννοιες και νέες πρακτικές στην Καθολική Εκκλησία που θα την αποδομήσουν. Η δήλωση του Πάπα αφορά στην αναγνώριση της Θεωρίας της Εξέλιξης των Ειδών η οποία κατ' αυτόν δεν αντικρούει τη Δημιουργία αλλά την συμπληρώνει. 

Ασχέτως με το ποια είναι η πραγματικότητα ... αυτό που σίγουρα αναδεικνύεται είναι ...η σκοπιμότητα. Κι αυτή η σκοπιμότητα έχει στοχοποιήσει ΟΛΕΣ τις θρησκείες ΕΚΤΟΣ αυτής των εκλεκτών του Θεού. Μεθοδικά αποδομείται η θεμελίωση όλων των θρησκευτικών δογμάτων ... εκτός αυτού των περιούσιων.


Ο συγκεκριμένος θεός των περιούσιων ...δεν αμφισβητείται ΟΥΤΕ από τους πιο φανατικούς άθεους της αριστεράς ... γιατί θα τους κοπεί το χαρτζιλίκι.


Γι' αυτό δεν πρόκειται να δείτε το γνωστό σύνθημα των δήθεν αναρχικών «ΟΥΤΕ ΘΕΟΣ, ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ» ή το «ΟΥΤΕ ΘΕΟΙ,ΟΥΤΕ ΑΦΕΝΤΕΣ» γραμμένα σε τοίχο συναγωγής.
Και ενώ θα δείτε να αποκαλούν Ορθόδοξους Ιερείς ...φασίστες κλπ ... δεν θα δείτε να αποκαλούν έτσι σιωνιστές ραβίνους ποτέ και πουθενά. 

Οι στόχοι είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένοι και οι πράκτορες που παριστάνουν τους αναρχικούς και τους antifa ... δεν κάνουν ποτέ λάθη.



''ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ''
Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ