ktimalogic

ktimalogic

Ο πλανήτης Γη περιστρέφεται στον ρυθμό των τοκογλύφων

Ως γνωστόν...οι εχθροί των επικυρίαρχων του
Ισραήλ...καθίστανται άμεσα κι εχθροί ολόκληρου του σκλαβωμένου πλανήτη. Ο πλανήτης Γη περιστρέφεται στον ρυθμό των τοκογλύφων. Αμερικανός Στρατηγός... δηλώνει εντελώς "δημοκρατικά" ότι η Αμερική...επιδιώκει μία ΝΕΑ κατάσταση στη Συρία ... στην οποία δεν μπορεί να συμπεριλαμβάνεται ο Σύριος ηγέτης Άσαντ. Δεν ενδιαφέρει ΚΑΝΕΝΑΝ από τους Δυτικούς "Δημοκράτες" και γιουσουφάκια του Ισραήλ ... τι επιθυμούν οι ΣΥΡΙΟΙ για τη χώρα τους και ποιον θέλουν να τους κυβερνήσει.
Από τη στιγμή που το Ισραήλ αποφάσισε να φύγει ο Άσαντ, όπως αποφάσισε να φύγει ο Μιλόσεβιτς, ο Τσαουσέσκου, ο Καραμανλής, ο Καντάφι, ο Σαντάμ, ο Μουμπάρακ κλπ δεν πέφτει σε ΚΑΝΕΝΑΝ Σύριο ο λόγος για το ποιος θα τον κυβερνήσει. Αν δεν δεχτούν με το ζόρι το νέο Σύνταγμα που θέλουν οι τοκογλύφοι ώστε να ιδιωτικοποιηθεί το Τραπεζικό Σύστημα της Συρίας και να βρεθούν οι Σύριοι πολίτες διασωληνωμένοι με τις αντλίες αίματος των τοκογλύφων...ο πόλεμος θα κρατήσει για πάντα και ο φόρος αίματος αδιανόητος.


Οι Σιωνιστές έχουν βαθύ "δημοκρατικό" αίσθημα.
Ή σου παίρνουν ένα κομμάτι σάρκας μεταφορικά , μέσω της τοκογλυφίας, ή σε σφάζουν κυριολεκτικά χωρίς έλεος από εκδίκηση.
Δεν σηκώνουν ούτε συζητήσεις, ούτε διαφωνίες φυσικά. Κι όταν εκδικούνται δεν διστάζουν να σκοτώσουν αθώους ώστε να τσακίσουν το ηθικό όσων αντιστέκονται.
Γι' αυτό πλήρωσαν οι Κωνσταντινουπολίτες την στήριξη της Ελλάδας στους Κύπριους που ήθελαν την ανεξαρτησία τους. Η Ελληνική κυβέρνηση πήρε το κρυφό μήνυμα. Οι Έλληνες απλά μίσησαν τους Γκρίζους Λύκους κι ΟΧΙ φυσικά τους ηθικούς αυτουργούς και εντολείς του εγκλήματος.

Οι 'σύμμαχοί" μας ...αυτοί που μας "απελευθέρωσαν" από τους Γερμανούς, για το "καλό" μας... κάνουν στη Συρία ότι έκαναν και στην Ελλάδα της κατοχής. Εκπαιδεύουν κι εξοπλίζουν τρομοκράτες που θα ανατρέψουν τον Άσαντ με τη βία. Αν μετά την ανατροπή οι "εξεγερμένοι" τρομοκράτες απαιτήσουν μερίδιο στην εξουσία... τότε οι "σύμμαχοί" μας ...θα φροντίσουν να τους εξοντώσουν όπως έκαναν με τους μισθοφόρους "αντιστασιακούς" του ΚΚΕ μετά τη λήξη του Β'ΠΠ. Τους ίδιους "εξεγερμένους" κομμουνιστές που οι "σύμμαχοι" εκπαίδευαν, εξόπλιζαν και πλήρωναν...τους κυνήγησαν μέχρι θανάτου όταν αυτοί θέλησαν να πάρουν θέση στο μεγάλο φαγοπότι των τοκογλύφων που στήθηκε στις πλάτες μας.

Ο λόγος που οι Rothschild με το πρωτοσέλιδο του ECONOMIST έδωσαν εντολή να τσακιστεί ο Άσαντ ..έχει σχέση με την ΠΑΝΤΕΛΗ απουσία Ισραηλιτών στη Συρία. Στα 22.000.000 κατοίκων στη Συρία...οι Ισραηλίτες ήταν 22 με το ζόρι (!)... λόγω ειδικών περιορισμών που προστάτευαν τη Συρία από τις γνωστές από την αρχαιότητα "ανθρωπιστικές" επιθέσεις τους στην οικονομία και στο τραπεζικό σύστημα.



 ''ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ''


Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ