ktimalogic

ktimalogic

ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ Ή ΕΒΡΑΙΟΣ, ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ

Με ρώτησε ένας φίλος αν όταν αναφέρομαι σε ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ εννοώ τους εβραίους. Μία καλή ευκαιρία να 
δούμε τις διαφορές χωρίς καν να αναλύσουμε την έννοια της λέξης Σιωνιστής. Οι πραγματικοί εβραίοι , οι ορθόδοξοι, είναι αντισιωνιστές διότι η εβραϊκή θρησκεία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την ίδρυση εβραϊκού κράτους. 
Σιωνιστής δηλώνει και το δεξί χέρι του Ομπάμα Joe Biden .. ενώ ΔΕΝ καν είναι εβραίος. 

Οι Σιωνιστές και πράκτορες της Mossad και των τοκογλύφων ... καταβάλλουν ιδιαίτερη προσπάθεια στο να ταυτίσουν τον αντισιωνισμό που έχει σχέση καθαρά με τους Rothschild ... με τον ρατσισμό γενικότερα. 

Στην Διακήρυξη του Balfour ...θα δείτε ότι ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ της υπόδουλης στους τοκογλύφους Μεγάλης Βρετανίας...απαντάει στον Rothschild ΘΕΤΙΚΑ για την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ ...παρόλο που το απαγορεύει η εβραϊκή θρησκεία. Στην τελευταία φράση του ο Πρωθυπουργός-Υπηρέτρια των Rothschild γράφει: "θα σας ήμουν ευγνώμων (!) αν γνωστοποιούσατε την παρούσα διακήρυξη στην ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ομοσπονδία" Δηλαδή απάντησε υποτακτικά ... στους Σιωνιστές μόνον κι ΟΧΙ στις εβραϊκές κοινότητες που δεν επιθυμούσαν την ίδρυση ενός εβραϊκού κράτους. Αλλά όπως συμβαίνει με όλα τα κινήματα...Το σύστημα των τοκογλύφων έφτιαξε "εβραϊκό" δήθεν κίνημα ... χωρίς να τους ρωτήσει προφανώς. 


Ο Σιωνισμός , όπως είπε κι ο Ερντογάν, είναι ΕΓΚΛΗΜΑ κατά της ανθρωπότητας. Όπως ΟΛΕΣ οι δραστηριότητες των Rothschild ... έτσι και η ιστορία του Ισραήλ είναι μία ακόμα ιστορία ...ΛΗΣΤΕΙΑΣ , ΑΙΜΑΤΟΣ και ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ. Οι Σιωνιστές δολοφόνοι είναι εθισμένοι στο αίμα μικρών παιδιών.



"ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"









Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ