ktimalogic

ktimalogic

Η μόνη μας συμμετοχή θα είναι στα ΕΞΟΔΑ...

Το ότι στις μπίζνες των Ισραηλινών με το Αέριο της Κύπρου και της Ελλάδας ... η μόνη μας συμμετοχή θα είναι στα ΕΞΟΔΑ είναι το μόνο σίγουρο. Δεν μιλάνε για ποσοστά στα κέρδη ποτέ. Δεν μιλάνε για μετρητά. Μιλάνε για άλλα «ευεργετήματα»



Υπόσχονται ... ότι οι Έλληνες Εφοπλιστές (αυτοί που χρωστάνε καμιά 11 ΔΙΣ) ...
ίσως αναλάβουν τη μεταφορά του αερίου... Τα κέρδη τους φυσικά θα φορολογηθούν στα Νησιά του Πάσχα...οπότε για τα ταμεία του κράτους...κανένα όφελος. Οι εφοπλιστές δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ για την Ελλάδα παρά την υποτιθέμενη επιρροή τους. Οι εφοπλιστές-καναλάρχες ...έκαναν πάρα πολλά ...αποκλειστικά για τους τοκογλύφους.Οι υπόλοιποι διατηρούν τους στόλους τους κάτω από ξένες σημαίες... κι επειδή οι τοκογλύφοι τους έχουν δεμένους χειροπόδαρα...ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν τόλμησε να υψώσει τη φωνή του ενάντια στο έγκλημα.
Ένα ακόμα ΜΗ οικονομικό αντάλλαγμα που μας τάζουν...είναι η επίλυση του Κυπριακού! Δηλαδή θα μας κάνουν τη χάρη να επιλυθεί το Κυπριακό , πρόβλημα που προκάλεσαν τα ΙΔΙΑ συμφέροντα με έδρα το City του Λονδίνου. Στο όνομα της ασφάλειας των εγκαταστάσεων του Ισραήλ...μπορεί να λυθεί ακόμα και το Κυπριακό! Αλλιώς ... ούτε λόγος! 


Αντιθέτως Κύπρος και Ελλάδα ...προσφέρουν ανταλλάγματα ΑΥΣΤΗΡΑ σε μετρητά. Προσφέρουν στους επικυρίαρχους ...ζεστά ματωμένα εκατομμύρια. 

Η Κύπρος , μετά τη μεγάλη ληστεία που υπέστη με το κούρεμα...ετοιμάζεται να αγοράσει 2 κορβέτες προς μόνον 120.000.000 ευρώ...παραγγελία του κομμουνιστή Χριστόφια Σκοπός της αγοράς η φύλαξη των Ισραηλινών εγκαταστάσεων...Για την ασφάλεια αυτών των Ισραηλινών εγκαταστάσεων ο Πάγκαλος απείλησε με πόλεμο την Τουρκία! Είναι που ξέρουν οι επικυρίαρχοι να κάνουν το δικό τους πρόβλημα...δικό μας.


Στην Ελλάδα αντίστοιχα μετά τη ληστεία με το 1ο Μνημόνιο...η σοσιαλιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ευχαρίστησε το Ισραήλ αγοράζοντας δύο θωρακισμένες BMW συνολικής αξίας 1.500.000 ευρώ.
Βλέπετε δηλαδή πόσο αριστοτεχνικά βγάζουν από τις ΔΙΚΕΣ μας τσέπες τα ματωμένα εκατομμύρια και τα χώνουν διακριτικά στις τσέπες των Ισραηλινών ...ώστε να είναι καλός μαζί τους ο κ.Harris από το Λόμπι της νέας Υόρκης.
Αν δεν πλήρωναν με τα δικά μας λεφτά τους πειρατές του πλανήτη...τα ΜΜΕ θα τους είχαν στο στόχαστρο νύχτα-μέρα. Η αγιοποίηση των πολιτικών από τα ΜΜΕ...έχει εξαγοραστεί με απίστευτα πολλά δικά μας λεφτά.
Φανταστείτε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα στην Ελλάδα ..αν τα ΜΜΕ έκαναν επίθεση στα λαμόγια της πολιτικής με τις καταθέσεις των εκατομμυρίων ... με το ίδιο πάθος που χτυπάνε τους ντελιβεράδες της Χρυσής Αυγής.

Φανταστείτε να τους είχαν στα μανταλάκια κάθε μέρα.
Φανταστείτε να τους απέκλειαν από τις εκπομπές και να τους ανεβοκατέβαζαν κλέφτες, προδότες και δολοφόνους.

Φανταστείτε η δικαιοσύνη να έδινε στη δημοσιότητα τους τηλεφωνικούς διαλόγους και τα μηνύματα μεταξύ των κυβερνητικών και των τοκογλύφων με την ίδια συχνότητα που το έκανε για τους Χρυσαυγίτες.

Φανταστείτε ο Σφακιανάκης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αντί να αποκαλύπτει τη διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας να αποκάλυπτε την αλληλογραφία μεταξύ των απατεώνων της πολιτικής με σκοπό την αρπαγή της περιουσίας των Ελλήνων.
Να μας αποκάλυπτε τα email που αποδεικνύουν την συναλλαγή και τη διαπλοκή των πρακτόρων και των ΜΚΟ-βιτρίνας με ξένα κράτη. 

Να μας αποκάλυπτε τη διακίνηση μαύρου χρήματος και μίζας με την κάλυψη της Τράπεζας της "Ελλάδος" και συνεργαζόμενων Τοκογλυφικών ιδρυμάτων προς τους λογαριασμούς πολιτικών, δημοσιογράφων και πρακτόρων. 

Να μας αποκάλυπτε ΠΟΙΟΙ πολιτικοί είναι συχνοί πελάτες σε κυκλώματα trafficking γυναικών από τις Ανατολικές χώρες. Να μας αποκάλυπτε ποιοι είναι παιδόφιλοι και ποιοι εξαρτημένοι από τα ναρκωτικά και τα κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών.
Αλλά δεν παίζει... Ούτε στα όνειρά μας. 

Ποτέ δεν θα διανοηθεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να καταπιαστεί με τους γενίτσαρους και παιδόφιλους της πολιτικής , τους δημοσιογράφους και τους ξένους πράκτορες που αλωνίζουν στην Ελλάδα.

''ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ''

Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ