ktimalogic

ktimalogic

Η γουρονοκεφαλή , ο σταυρός με κόκκινο σπρέι, η μπλε μπογιά...

 ...για σύνδεση με εθνικιστές και το βρίσιμο του Ισλάμ ... ΒΡΩΜΑΝΕ από χιλιόμετρα
Μοσάντ. Γουρουνοκεφαλές σε σημεία μουσουλμανικού ενδιαφέροντος (στον Βοτανικό πχ) υπήρξαν κι άλλες στο παρελθόν ...αλλά τα ΜΜΕ ...ΣΚΟΠΙΜΑ τις αγνόησαν επειδή ΟΝΤΩΣ ήταν δράσεις απλών πολιτών κι όχι πρακτόρων.


Με τον ίδιο τρόπο ΟΥΔΕΠΟΤΕ τα ΜΜΕ μας έδειξαν πόσες φορές ανατίναξαν κι έκαψαν γραφεία της Χρυσής Αυγής ή των εφημερίδων που τη στηρίζουν. Ποτέ δεν μας έδειξαν ΠΟΣΟ άδικο ξύλο έχει πέσει εναντίον ανθρώπων που απλά ΕΜΟΙΑΖΑΝ με Χρυσαυγίτες ... 
Κι από αυτό ακόμα ... κι ένας που ΔΕΝ έχει παρακολουθήσει τα μικρά ΑΒΟΛΑ νέα που ΔΕΝ παίζουν ποτέ τα κανάλια... εύκολα συμπεραίνει πόσο ξύλο πρέπει να έπεσε σε στοχοποιημένους πραγματικούς Χρυσαυγίτες. 



Στο νοσοκομείο έστελναν παιδιά που είχαν απλά ταουάζ την Ελληνική σημαία, που απλά κρατούσαν Ελληνική σημαία ,που είχαν ξυρισμένο κεφάλι... Αιμόφυρτος ο δάσκαλος που πήγε να σταματήσιε το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας Περιστατικά που δεν μαθεύτηκαν ποτέ γιατί δεν είχαν καμία σχέση με στελέχη της Χρυσής Αυγής και που θα προκαλούσαν αρνητικό συναίσθημα για τους δήθεν αντιφασίστες.

Ούτε ποτέ μας έδειξαν τις ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον Χριστιανών και τόπων χριστιανικού ενδιαφέροντος. Ούτε φυσικά τόλμησαν να αναφέρουν ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ του έργου CORPUS CHRISTI ... Ανέφεραν την "επίθεση" Χρυσαυγιτών και φονταμενταλιστών Χριστιανών στο θέατρο ...αλλά ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ για το αντιχριστιανικό γελοίο και πορνογραφικό περιεχόμενο. Πόσες φορές μετέδωσαν τραγούδα του Φύσσα στην τηλεόραση ; Καμία φυσικά! 

Προχθές έβαλαν φωτιά και σε αυτοκίνητο Χρυσαυγίτη Βουλευτή. Έχουν κάψει μαγαζιά χρυσαυγιτών, έχουν προκαλέσει απολύσεις χρυσαυγιτών.... Ενώ δεν έβαλαν ΠΟΤΕ φωτιά σε αυτοκίνητο Μνημονιακού Βουλευτή.

Αν έχει παρακολουθήσει κανείς το πως η Χρυσή Αυγή εξελίχθηκε στα χρόνια από τις επιθέσεις που δέχτηκε ... καταλαβαίνει γιατί οργάνωναν μαθήματα αυτοάμυνας και κυκλοφορούσαν με στιλέτα. Το σύστημα ξέρει να σπρώχνει τους ανθρώπους να αντιδρούν και να κάνουν ακριβώς αυτό που υπάρχει ήδη στο σχέδιο του συστήματος.


Η δημιουργία ΕΜΦΥΛΙΟΥ μίσους μεταξύ βλαμμένων Χρυσαυγιτών και βλαμμένων Αναρχικών (που δεν έχουν ιδέα από Αναρχία) ... είναι εύκολη υπόθεση για το σύστημα. Μερικές προβοκάτσιες και μπόλικη προπαγάνδα. Οι επικυρίαρχοι ...ΠΑΝΤΑ εκτός κάδρου.

Όλα τα λαμόγια μαζεύονται στο Κολωνάκι ... και τα Εξάρχεια είναι μόλις 5 λεπτά δρόμος... χίλια μέτρα. 
Πότε είδατε πορεία και δράσεις κουκουλοφόρων στο Κολωνάκι ; Ποτέ φυσικά! 
Στο Κολωνάκι έχουν έδρα οι Σιωνιστές έμποροι όπλων που άρπαξαν δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ από τα εξοπλιστικά και στο Κολωνάκι βρέθηκε γιάφκα με όπλα ..."αυθόρμητων" τρομοκρατών του Τελ Αβίβ. 



Πότε είδατε πορεία του "αντικαπιταλιστικού" ΠΑΜΕ στο Κολωνάκι των Καπιταλιστών; Είναι για γέλια...αν σκεφτεί κανείς πόσο καλοστημένη είναι η παράσταση . 
Στην Ελλάδα κινδυνεύεις από τρομοκράτες αν είσαι αντισιωνιστής , αν υπογράφεις συμφωνίες με τον "κακό" Πούτιν κι αν δεν επιβάλλεις γρήγορα την ατζέντα που υπαγορευουν οι επικυρίαρχοι. Αν είσαι γιουσουφάκι των ξένων τοκογλύφων... το κράτος και οι ξένες υπηρεσίες σου παρέχουν 24ωρη φρούρηση πληρωμένη από τα θύματα των τοκογλύφων. 



Στην παράσταση των ΜΜΕ ... προβάλλονται ΜΟΝΟΝ δράσεις που πραγματοποιήθηκαν από πράκτορες του συστήματος. Ο μεροκαματιάρης κι οικογενειάρχης κομμουνιστής Ρουπακιάς δεν σκότωσε ξαφνικά με 2 μαχαιριές στην καρδιά εν βρασμώ ψυχής...

 Η ενορχήστρωση ήταν έτοιμη από καιρό.


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ


Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ