ktimalogic

ktimalogic

Μόνο από τον Μπουτάρη θα το ακούγαμε: "Να φυλάμε σαν τα μάτια μας τον Βενιζέλο γιατί έσωσε τη χώρα!"

Πλήρη κάλυψη στον σύμμαχό του Βενιζέλο έδωσε ο Μπουτάρης ανταποδίδοντας έτσι και τις φιλοφρονήσεις αλλά και την εκλογική βοήθεια που είχε λάβει στις εκλογές για την ανάδειξή του στη Δημαρχεία.
Έτσι Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, όπως αποκαλύπτεται στο σημερινό Τύπο, σχολιάζοντας όσους αποδοκίμασαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είπε πως «πρόκειται περί ηλιθίων" και πήρε το μέρος του Ε.Βενιζέλου, χαρακτηρίζοντας τον ήρωα.
"Μπορεί ο Βενιζέλος να έχει όλα τα κουσούρια του κόσμου, μπορεί πολλά να του σέρνουν, αλλά κανείς δεν πρέπει να μην του αναγνωρίζει ότι έβαλε πλάτη σε δύσκολους καιρούς και έσωσε και την κυβέρνηση και την πατρίδα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπουτάρης, ο οποίος πήγε μάλιστα ακόμα παραπέρα λέγοντας:
"Και μόνον που έκανε αυτό το πράγμα, θα πρέπει να τον φυλάνε όλοι σαν τα μάτια τους και επιπλέον θα πρέπει να του αναγνωριστεί ότι ο άνθρωπος τόλμησε και έκανε μια τρομερή υπέρβαση, αυτή που έκανε με τη ΝΔ. Οχι με τη ΝΔ του Καραμανλή (εννοώ του πρεσβύτερου) αλλά με τη ΝΔ του Σαμαρά...". Τώρα πως άκουσαν στο Μέγαρο Μαξίμου την τελευταία του αποστροφή, είναι άλλο θέμα...
Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ