ktimalogic

ktimalogic

Ε.Ε. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Η Ε.Ε που σκόπιμα επέτρεψε την ανεξέλεγκτη εισαγωγή προϊόντων από τρίτες χώρες όπου οι εργάτες πληρώνονται ως δούλοι.. κατάφερε μία τεράστια εξαγωγή κι έλλειψη μετρητών ...ΜΗ
ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ...για τους πολίτες...ενώ ταυτόχρονα κατέστρεψε την ευρωπαϊακή παραγωγή προϊόντων. 

Ακριβώς όπως κι εδώ...οι Ιταλοί γεωργοί πετούν τα προϊόντα τους γιατί αν τα πουλήσουν θα χάσουν περισσότερα χρήματα.

Όπως με τις κυρώσεις ενάντια στη Ρωσία, όπως με τους πολέμους που αποφασίζονται χωρίς να μας ρωτήσουν...βλέπουμε ότι η μεταβίβαση εξουσιών σε κέντρα λήψης αποφάσεων εκτός των συνόρων μας είναι συνώνυμη της καταστροφής μας. 

Κι όμως "ΟΡΙΣΜΈΝΟΙ" καταφέρνουν τους λαούς να ικετεύουν και να πανηγυρίζουν κατά την ένταξή-υποδούλωσή τους στα ανεξέλεγκτα αυτά κέντρα εξουσίας και καταστροφής.

Αυτό συμβαίνει πάντα με τον ίδιο τρόπο... "Συνωμοτεί" το σύμπαν των γενίτσαρων .... Διανοούμενοι-πόρνες, δημοσιογράφοι-πόρνες, καλλιτέχνες-πόρνες, πολιτικοί-πόρνες ,συνδικαλιστές-πόρνες κι επιχειρηματίες-πόρνες επαναλαμβάνουν το ίδιο "ποιήμα" δημιουργώντας φρούδες ελπίδες στους προδομένους λαούς ενώ αυτοί συμμετέχουν στο πάρτι της φοροδιαφυγής με τον κλεμμένο ιδρώτα των πολιτών χωρίς να απειλούνται από την εφορία, τη δικαοσύνη και τους παπαράτσι. Αυτοί ανταμοίβονται γενναία από τη μαφία της τοκογλυφίας με τεράστιες χορηγίες, θαλασσοδάνεια κι επιδοτήσεις κι εξαιρούνται από τους ελέγχους της εφορίας και της δικαιοσύνης.


Κάντε κλικ και δειτε το σοκαριστικό βίντεο παρακάτω :






"ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"
Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ