ktimalogic

ktimalogic

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΤΙ ΠΑΛΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΘΩΜΑΣ ΛΑΦΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ...!!!


Μυστικός πράκτορας της βουλγαρικής Ε.Υ.Π στην Ελλάδα την περίοδο που αγωνιζόταν στον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό ήταν σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, «mediapool.bg» ο...
Θωμάς Λαφτσής.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο ιδιοκτήτης της Λέφσκι είχε προσληφθεί στην Κρατική Υπηρεσία Πληροφοριών της Βουλγαρίας τον Απρίλιο του 1980 με το ψευδώνυμο «ψηλός» και εν συνεχεία ήρθε στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο Λαφτσής μεταγράφηκε το 1981 στον ΟΦΗ, όπου αγωνίστηκε έως το 1983 και στη συνέχεια στον Παναθηναϊκό έως το 1985. Στη συνέχεια, μετακόμισε στο Βέλγιο για να επιστρέψει στον ΟΦΗ από το 1987 έως το 1989.

Τώρα το πώς προέκυψε η είδηση αυτή; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προέκυψε μετά την έρευνα επιτροπής που έχει συσταθεί στη Βουλαγρία και ασχολείται με οικονομικά ζητήματα που αφορούν ανθρώπους που είχαν δεσμούς με την κρατική Ασφάλεια και τις στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών την περίοδο του κομουνισμού στην χώρα.

Η εν λόγω επιτροπή ελέγχει άτομα με επισφαλή δάνεια τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Έτσι σε έκθεση που παρέδωσε την Πέμπτη (25/9), ανακοίνωσε ότι έχουν ελεγχθεί 348 άτομα με χρέη προς την «Biochim Bank».

Ο έλεγχος στον Θωμά Λαφτσή αφορούσε δύο μη εξυπηρετούμενα δάνεια εταιρείας της οποίας υπήρξε ιδιοκτήτης. Έτσι στην έκθεση αυτή αναφέρεται πως ο Λαφτσής προσλήφθηκε ως πράκτορας πριν βρεθεί στην Ελλάδα για να παίξει ποδόσφαιρο.

http://lykavitos.gr/archives/137444
Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ