ktimalogic

ktimalogic

Κυβερνητική πολιτική Σαμαρά, με αριστερή κυβέρνηση και πρωθυπουργό τον Τσίπρα!

Η ασυλία προφανώς δεν καταργείται. Μάλιστα ήδη αρνήθηκαν την άρση της ασυλίας του κ. Γεωργιάδη, ασχέτως βεβαίως του λόγου που ζητήθηκε η άρση της. Αν προτίθεσαι να την καταργήσεις δεν την χρησιμοποιείς.

Τις ιδιωτικοποιήσεις που το κράτος πούλησε περιουσία σε εξευτελιστικές τιμές, δεν τις επαναδιαπραγματεύονται, διότι άκουσον - άκουσον "σέβονται" τον νόμο! Φοβερή δικαιολογία, δίνει λύση στο πρόβλημα, είναι άκρως επαναστατική και ρηξικέλευθη.

Τον ΕΝΦΙΑ που είναι αντισυνταγματικός και την άδικη φορολόγηση δεν επιθυμούν άμεσα να τα καταργήσουν, διότι δεν βγαίνουν τα "νούμερα". Η ευαισθησία λοιπόν στον νόμο δεν επάγεται στο Σύνταγμα και στο δίκαιο του πολίτη. Εκεί μάλλον δεν βολεύει.

Τους μισθούς τους δεν τους μειώνουν και τους πλούσιους προς το παρόν τους ξέχασαν φορολογικά και ας λέγαν πως κάποιοι πλουτίζουν μέσω της κρίσης (ο ΕΝΦΙΑ είναι μάλλον πιο βολικός). Τα περί βουλευτικών αυτοκινήτων, τα έλεγε και ο ΓΑΠ, αλλά ούτε υβριδικά αυτοκίνητα στο τέλος δεν πήρε.

Με την διαπλοκή, με τους τραπεζίτες και τους εργολάβους δεν τα βάζουν, είναι πλέον ξεκάθαρο. Ο κ. Στουρνάρας έγινε "κολλητός", ο κ. Παυλόπουλος Πρόεδρος Δημοκρατίας και το περιουσιολόγιο ευχολόγιο.

Υπεύθυνος και υπόλογος ουδείς από τις προηγούμενες κυβερνήσεις αν και καταβαράθρωσαν και κατά αυτούς την χώρα. Μπανάλ και βάρβαρη μάλλον η λύση των δικαστηρίων σε μια κατά τα άλλα επαναστατική και ρηξικέλευθη κυβέρνηση.

Κόντρες μόνο στα λόγια, υποσχέσεις πολλές, πράξη σχεδόν καμία. Τσαμπουκάς, μαγκιά και καμία πρόταση. Μέσα στο ευρώ αλλά και δήθεν κόντρα στην Γερμανία. Δημιουργική ασάφεια και όλα στον αέρα. Δίχως κάποιο συγκεκριμένο λόγο ομιλούν για δημοψήφισμα ή/και εκλογές. Ο λόγος θα βρεθεί μάλλον στην πορεία...


Καταγγέλλουν ακόμη, λες και είναι αντιπολίτευση, για ενοίκια και συντήρηση κτηρίων που πληρώνει το κράτος για 100 χρόνια, μάλιστα σε κτήρια που το ίδιο το Κράτος πούλησε σε ιδιώτες! Δηλαδή, έχει κάποιος δικό του οίκημα το πουλά για να το νοικιάσει και συντηρήσει για 100 χρόνια... Δεν κάνουν όμως τίποτα, ενώ είναι ήδη στην εξουσία, αλλά και πάλι "σέβονται" την σύμβαση και τον νόμο. Τον λαό και το δημόσιο συμφέρον, πάνω στα οποία στηρίζεται το Σύνταγμα και εν γένει το ευρύτερο νομικό πλαίσιο της χώρας, ποιος θα τα σεβαστεί;


Καθημερινά μας υπενθυμίζουν ότι το κράτος δεν έχει χρήματα, μάλιστα τη στιγμή που είχε αρχίσει να σταματά αυτήν την κακή συνήθεια η προηγούμενη κυβέρνηση. Διότι το να "περνάς" καθημερινά την ανασφάλεια στους πολίτες είναι άκρως ανεύθυνο και σκοπό προφανώς έχει στο να φιλοτιμήσει τον πολίτη να πληρώσει πάλι το "μάρμαρο", δηλαδή αυτά που από τους "άλλους" (τους έχοντες) δεν θέλει η κυβέρνηση να πάρει - φορολογήσει .



Ξεχάσανε - ξεχάσαμε πλέον ουσιαστικά γιατί έγιναν οι εκλογές!

Γιώργος Τασκασαπλίδης



Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ