ktimalogic

ktimalogic

Οι FINANCIAL TIMES (βλέπε ECONOMIST, βλέπε Rothschild) ανησυχούν για τον ΣΥΡΙΖΑ


...δια των ανθρώπων τους που ηγούνται στο ψεύτικο κίνημα των PODEMOS. 


Το δήθεν αριστερό Podemos (λες και οι αγανακτισμένοι πρέπει να είναι οπωσδήποτε Αριστεροί) ... ανησυχεί για τη στήριξη της Ρωσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ (!) ... λες και η στήριξη του ΝΑΤΟ και της ΕΚΤ των Rothschild πρέπει να είναι αυτονόητη από τους «αριστερούς» της Ευρώπης. Aρχίζει να εκδηλώνεται η πραγματική φύση των «αυθόρμητων» Podemos ... κίνημα για το οποίο τα σιωνιστικά ΜΜΕ στάζουν μέλι ... ενώ υποτίθεται θα έπρεπε να φοβούνται τους επαναστάτες και να τους κατακεραυνώνουν.

Να ανησυχούν οι δήθεν αριστεροί Ισπανοί ...για ένα πιθανό bank run ... δεν είναι αστείο; Μόνο οι τοκογλύφοι τρέμουν μην ξεβρακωθούν από ένα bank run που θα οδηγήσει τους καταθέτες να καταλάβουν τι παίχτηκε με τις καταθέσεις τους.

Και φυσικά τα ΚΑΚΑ ΝΕΑ ...μεταφέρονται ασχολίαστα και με ευλάβεια από το iEfimerida ... γιατί όταν μιλούν οι επικυρίαρχοι ...οι πράκτορες στέκονται σούζα.


e- ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ























Share on Google Plus

About ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Ο e-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ